Ανασύνταξη και φιλικό στην ΚΑΠ

Προβληματισμό και κατήφεια έφερε στις τάξεις της Αγίας Παρασκευής η ήττα της ομάδας από τον Αίαντα Ευόσμου.

Παράλληλα, όμως, το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηπανηγύρη πείσμωσε για άμεση ανάκαμψη, αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρησή του με το Διαγόρα Ρόδου, για την 6η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Είναι χαρακτηριστικό πως στην προπόνηση της Τρίτης (01/11) παίκτες και προπονητές έμειναν παραπάνω από δύο ώρες στα αποδυτήρια, ανέλυσαν το βίντεο του αγώνα στον Εύοσμο, επισημάνθηκαν τα λάθη και είχαν εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα συν και τα πλην της μέχρι τώρα πορείας τους.

Παράλληλα,

ο Λευτέρης Χατζηπανηγύρης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Διδάχο, δουλεύουν στο κομμάτι της ψυχολογίας των παικτών, η οποία είναι πεσμένη έπειτα και από τις τέσσερις ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αμφότεροι, πάντως, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες και την ποιότητα του φετινού ρόστερ, θεωρούν μάλιστα ότι η θέση της ΚΑΠ στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας, εν όψει της δύσκολης αποστολής κόντρα στους Ροδίτες, η Αγία Παρασκευή θα δώσει φιλικό στο Ίλιον με αντίπαλο την τοπική Ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα