Με Καστίγιο και Σολτάνι στην αποστολή ο Αρης κόντρα στον Ολυμπιακό

Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Αρη ενόψει του Σαββατιάτικου (05/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο υπηρεσιακός προπονητής των «κίτρινων», Νίκος Πασσιαλής, σκοπεύει να αλλάξει ορισμένα πράγματα τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και τακτικής, ενώ και αυτός περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στη τεχνική ηγεσία.

Ο δικός του ρόλος είναι να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για

τον συγκεκριμένο αγώνα, να φροντίσει για την δημιουργία καλού κλίματος εντός της ομάδας και φυσικά να την κατευθύνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το πιθανότερο είναι πάντως να προχωρήσει σε αλλαγές και σε πρόσωπα σε σχέση με την 11αδα που έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ. Υπό την έννοια ότι μάλλον θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Ρικάρντο Φατί, ενώ η ετοιμότητα του Καρίμ Σολτάνι του προσφέρει μια λύση αναφορικά με την δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Είναι επίσης πιθανό να επιστρέψει στην 11αδα ο Νέρι Καστίγιο αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο Χαβιέ Ούμπιντες θα παίξω πίσω από τον Βικτοράς Γιάκομπ που θα είναι στην κορυφή.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Τόχα, Φατί, Βράνιες, Καστίγιο, Σολτάνι, Ιάκομπ, Πρίττας, Ουμπίντεζ, Ακόστα, Σανκαρέ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος, Κατίδης και Γιαννιώτας.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο (04/11) το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα