«Επιστροφή στις επιτυχίες»

23:43 6/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι ο στόχος του Ρεθύμνου στον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΚΑΟΔ, σύμφωνα με το Θανάση Σκουρτόπουλο. «Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ θέλουμε να είναι το εφαλτήριο για την επιστροφή μας στις επιτυχίες. Να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες μάς αδικούν. Στα τελευταία δύο παιχνίδια ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Νομίζω πως τα

παιχνίδια χάθηκαν από άλλους παράγοντες και όχι από την εμφάνισή μας. Αύριο (07/02) έχουμε πολύ καλή ευκαιρία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με καλή έδρα. Να αποδείξουμε ότι πραγματικά αξίζουμε κάτι καλό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΚΑΟΔ, που έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του: «Όσον αφορά στην ομάδα της Δράμας, έχει ενισχυθεί πάρα πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έχει προσθέσει τέσσερις παίκτες στο ρόστερ της, δύο Έλληνες και δύο Αμερικανούς. Έχει δυναμώσει πολύ και σε ποιότητα και σε εμπειρία, αλλά έτσι και αλλιώς θα το αντιμετωπίζαμε. Το θέμα είναι πώς θα είμαστε εμείς και πώς θα είμαστε καλύτεροι για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα