Εξάχρονος απήχθη και βασανίστηκε από την οικογένειά του για να το... διαπαιδαγωγήσουν!

23:30 6/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μια μάλλον... διεστραμμένη άποψη περί διαπαιδαγώγησης είχε η οικογένεια ενός εξάχρονου αγοριού από το Μιζούρι των ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό η μητέρα του και η γιαγιά του καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας θέλησαν να του μάθουν ένα μάθημα για να μην μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων και οργάνωσαν την... απαγωγή του!

Ο μικρός συνάντησε τον 23χρονο Νέιθαν Φίροβντ και πείστηκε να μπει στο αυτοκίνητό του. Όταν μπήκε, ο 23χρονος άρχισε να του λέει ότι δεν θα ξαναδεί τους γονείς του, ενώ όταν έβαλε τα κλάματα τον απειλούσε ότι θα τον

σκοτώσει αν δεν σταματήσει. Στη συνέχεια του έδωσε τα χέρια και τα πόδια με πλαστικές σακούλες, του κάλυψε τα μάτια και τον πήγε σε ένα υπόγειο. Εκεί, η θεία του τον έγδυσε και τον απείλησε ότι θα τον πουλήσουν σε παιδεραστές. Όλα αυτά κράτησαν τέσσερις ώρες και στη συνέχεια, αφού αποκαλύφθηκε η αλήθεια, μίλησαν στο παιδί για τον κίνδυνο να μιλάς με αγνώστους.

Την επόμενη μέρα το παιδί σοκαρισμένο μίλησε για τα όσα πέρασε σε μια δασκάλα του στο σχολείο, η οποία ενημέρωσε και τις αρχές. Ως αποτέλεσμα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για την σκηνοθετημένη απαγωγή του 6χρονου, μεταξύ των οποίων και η 25χρονη μητέρα του Ελίζαμπεθ Χουπ και η 58χρονη γιαγιά του Ρόουζ Μπριούερ.

Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες απαγωγής, βασανισμού και παραμέλησης παιδιού, ενώ ο μικρός έχει τεθεί σε προστατευτική κηδεμονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα