Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Φιλ Τζάκσον!

19:29 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τζάκσον δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο απο δω και στο εξής θα είναι εκείνος που θα κάνει κουμάντο στις αγωνιστικές και όχι μόνο, αποφάσεις της ομάδας της Νέας Υόρκης. Θα είναι δηλαδή ο γενικός αρχηγός της ομάδας, σε έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν που έχει ο Λάρι Μπερντ στους Ιντιάνα Πέισερς.

Η παρουσία του Τζάκσον πολύ πιθανό να δρομολογήσει τις εξελίξεις όσον αφορά και την υπόθεση του προπονητή, καθώς οι ιθύνοντες των Νικς είναι πολύ απογοητευμένοι από την φετινή πορεία της ομάδας με τον

Μάικ Γούντσον στον πάγκο.

Μάλιστα, φήμες λένε πως μπορεί μεν ο Τζάκσον να μην καθίσει αυτός στον πάγκο των Νικς φέτος, ωστόσο από την επόμενη σεζόν, είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί αυτό το σενάριο και να γίνει αυτός ο πρώτος προπονητής της ομάδας, ο οποίος όμως θα είναι υπεύθυνος για τα πάντα.

«Όλα είναι λίγο πολύ τελειωμένα. Απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για να κλείσει εντελώς η συμφωνία. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και η τελική ανακοίνωση των δύο πλευρών» δηλώνουν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας του «μεγάλου μήλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα