Επιστρέφει ο Καλόπουλος

13:40 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στον διαιτητή Καλόπουλο έχει ασκηθεί δίωξη για εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με αφορμή την διαιτησία του στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο συγκεκριμένος διαιτητής να επιστρέψει ξανά στα ελληνικά γήπεδα. Υπενθυμίζεται πως ο Καλόπουλος είναι σε διαθεσιμότητα ενώ έχει ζητήσει απαλλαγή από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Σημειώνεται πως η διάταξη τόσο για τον Καλόπουλο όσο και για τον Δημητρόπουλο δεν ήταν αθωωτική, όπως στις περιπτώσεις

των Γιάχου, Κιοτζένη και Καλογερόπουλου, και έτσι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, παρέπεμψε τις υποθέσεις των δυο διαιτητών στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.

Ο Φάκος αναμένεται να κάνει ό,τι και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στις περιπτώσεις των διαιτητών Ντίτσου, Δημητρόπουλου, Βερρή και Κουτσουμπού τις οποίες παρέπεμψε στην ΚΕΔ η οποία με την σειρά της αθώωσε και τους τέσσερις. Έτσι λοιπόν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα παραπέμψει την υπόθεση του Καλόπουλου και αυτός στην ΚΕΔ και αν η Επιτροπή Διαιτησίας τον αθωώσει τότε ο διαιτητής από την Μακεδονία θα έχει δικαίωμα να διευθύνει και πάλι παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα