Μπαλοτέλι: Σαν πατέρας μου ο Μαντσίνι

12:35 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μάριο Μπαλοτέλι και Ρομπέρτο Μαντσίνι γνωρίζονται από την εποχή που βρίσκονταν στην Ίντερ και η συνεργασία τους, με τα πάνω της και τα κάτω της, συνεχίζεται και στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Ιταλό επιθετικό να υποστηρίζει πως πλέον αισθάνεται σαν πατέρα του τον προπονητή της αγγλικής ομάδας.

Ο Μπαλοτέλι κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις οπαδών μέσω Twitter και αναφερόμενος στον Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε: " Είναι ωραία όταν ένας προπονητής σε θέλει και πιστεύει σε εσένα και είναι διαφορετικό από

όταν σε θέλει μια ομάδα. Όταν ένας προπονητής σε θέλει, σε εμπιστεύεται και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Μαντσίνι είναι σαν πατέρας για εμένα και επειδή με εμπιστεύεται πρέπει να είμαι από τους καλύτερους στην ομάδα, ώστε να μην τον απογοητεύσω".

Όπως ήταν φυσικό πολλές ερωτήσεις αφορούσαν στον θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-1 αλλά ο Μπαλοτέλι φρόντισε να "προσγειώσει" τους φίλους της Σίτι λέγοντας: "Ήταν φανταστικό το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Γουλβς. Το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει ως ομάδα. Αυτή την στιγμή παίζουμε καλά, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν κάτι ειδικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα