Ελληνίδα θύμα σατανιστών

13:35 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Θύμα σατανιστών έπεσε μια 18χρονη Ελληνίδα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Η νεαρή Κρίστη Θεολόγου από την επίθεση υπέστη εγκαύματα στα τρία τέταρτα του σώματός της. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ανέβηκε σε ένα λόφο που μαζεύονται οι νέοι μαζί με μία παρέα από πέντε αγόρια και δύο ακόμα κορίτσια.

Η παρέα των αγοριών θέλησε να θυσιάσει τα κορίτσια σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή, σύμφωνα με τη φίλη της Κρίστη, Μπράνγουιν που νοσηλεύεται κι αυτή σε ιδιωτική κλινική.

Οι δράστες περιέλουσαν την 18χρονη με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά,

ενώ ένας από τους δράστες έκοψε το χέρι ενός άλλου κοριτσιού και το κρατούσε πάνω από μία Βίβλο για να τρέχει το αίμα. Η 16χρονη Μπράνγουιν επιχείρησε να σβήσει τις φλόγες, ενώ τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τις δύο κοπέλες στην τύχη τους.

«Τι είδους άνθρωπος κάνει κάτι τέτοιο;», αναρωτιέται η μητέρα της Κρίστη, Σύλβια Θεολόγου.

«Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Ακούσαμε ότι ήταν δεμένες, αλλά δεν ξέρουμε», ανέφερε η αδερφή της, Σαμάνθα.

Τα κορίτσια στη συνέχεια περπάτησαν δυο χιλιόμετρα για να βρουν βοήθεια.

«Δεν ήμουν σπίτι, αλλά η μητέρα μου μου είπε ότι βρήκε την Κρίστη στο μπάνιο. Είναι τρομακτικό αυτό που συνέβη στην αδερφή μου», ανέφερε η Σαμάνθα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η επίθεση κατέστρεψε τους πνεύμονες και το λαιμό της 18χρονης κοπέλας, ενώ φέρει εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.

Τέσσερις από τους δράστες, τρεις 18χρονοι και ένας 21χρονος, παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την 1η Νοεμβρίου.

«Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει και σε αυτή. Προσευχηθείτε για το παιδί μου», ανέφερε στην Espresso η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα