Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σβαϊνστάιγκερ‏

17:19 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γερμανός διεθνής, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση τον περασμένο Νοέμβριο, αναμενόταν να μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τις αρχές της φετινής χρονιάς, και όπως όλα δείχνουν, η αποθεραπεία του προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Ο Σβαϊνστάιγκερ έλαβε μέρος την Πέμπτη(9/1) στην προπόνηση της Μπάγερν στο Κατάρ, όπου οι Βαυαροί έχουν αποσυρθεί για μια μίνι προετοιμασία, εκμεταλλευόμενοι την χειμερινή διακοπή της Bundesliga, ωστόσο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί εντός του μήνα.
«Είναι ωραίο

που βρίσκομαι ξανά με την ομάδα και μπορώ να συμμετέχω στις ασκήσεις», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο 29χρονος μέσος , προσθέτοντας:
«Μπορώ να ολοκληρώσω όλες τις ασκήσεις. Θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο να συμμετέχω (σ.σ. στους αγώνες μετά τη διακοπή). Θα δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι και τι είναι καλύτερο για μένα, αλλά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσω να επιστρέψω σε πλήρεις ρυθμούς».
Η φετινή σεζόν είναι σημαντική για τον Σβαϊνστάιγκερ, αφού εκτός από την υπεράσπιση των τριών τίτλων που κατέκτησε με τη Μπάγερν την περσινή χρονιά, θέλει να δώσει το «παρών» και στα γήπεδα της Βραζιλίας με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα