Μένει στη Λίβερπουλ ο Άγκερ

16:36 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Δανός αμυντικός δηλώνει πιστός στους «κόκκινους» και παραμένει στην ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ με την προσθήκη του Μαμαντού Σακό έχει αποκτήσει πληρότητα στα σέντερ μπακ, γεγονός που ίσως οδηγήσει έναν εκ των Σκρτελ και Άγκερ στην έξοδο και για τον τελευταίο η φημολογία είναι πολύ έντονη.
Ήδη δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του πρώην τεχνικού των «κόκκινων» και νυν της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, να συνεργαστεί ξανά με έναν εκ των δύο έμπειρων κεντρικών αμυντικών.
Από την πλευρά του ο Άγκερ

τονίζει πως δεν υπάρχει καμιά δόση αλήθειας σε όλη αυτή τη φημολογία, ξεκαθαρίζοντας πως μοναδικό του μέλημα είναι η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του 29χρονου αμυντικού στη δανέζικη Jyllands- Posten: «Δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω από τη Λίβερπουλ τη δεδομένη στιγμή. Παρακολουθώ όσα γράφονται για μένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν μπορώ να δώσω βάση στα δημοσιεύματα αυτά».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο καλό ρυθμό.
«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι διαφορετική. Έχουμε πίστη για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Κερδίζουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ενώ έχουμε έναν εξαιρετικό επιθετικό (σ.σ. Σουάρες) που σκοράρει ανελλιπώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα