ΨΥΧΙΚΟ | Ρεμεντέλας: «Να μην την πατήσουμε»

Το Ψυχικό υποδέχεται (11/1, 17:00) τον Φίλιππο Βέροιας και ο Γιώργος Ρεμεντέλας επισήμανε το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του στην 11η «στροφή» της Α2.

«Είχαμε αναφέρει πρόσφατα πως η τετράδα αγώνων μέχρι το τέλος του α' γύρου είναι εξαιρετικά δύσκολη και ενδεικτική του τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Η δυσκολία φάνηκε από τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, εκεί όπου δεν ήμασταν καλοί. Παρόλ' αυτά, καταθέτοντας στο παρκέ ποιότητα στο τελευταίο δίλεπτο κερδίσαμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ψυχικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια

πρόσθεσε:

«Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην την πατήσεις. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη, αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίου παιχνιδιού και να παλέψουμε μέχρις εσχάτων. Διαφορετικά θα έχουμε πολλά προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα