Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ

21:51 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ χάρη σε γκολ

του Σίλβα Κλέιτον ενώ είχε ευκαιρίες για να βάλει δύο και τρία γκολ καθώς μέχρι το 60' ήταν καθόλα ανώτερος. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ δεν κατόρθωσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ουσιαστικά τους πράσινους.

Το Ματς

Πιο δυνατά μπήκε σο παιχνίδι ο ΟΦΗ βοηθούμενος και από τους φιλάθλους του που είχαν δημιουργήσει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Η πρώτη απειλή για την εστία του Καρνέζη ήρθε στο 5' όταν ο Παππουλής έκανε σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι στην συνέχεια και έχασε τη πρητη καλή ευκαιρία στο 15' με τον Χριστοδουλόπουλο να φεύγει στον αιφνιδιασμό αλλά αντί για να πασάρει έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ. Το γκολ για την ομάδα του Φερέιρα ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν και πάλι ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε εξαιρετικά τον Κλέιτον και αυτός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα κάνοντας το 0-1 . Το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες των «πρασίνων» και είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 αλλά δύο φορές ο Νίνης στάθηκε άτυχος με τα σουτ που επεχείρησε να περνάνε λίγο άουτ. Ο ΟΦΗ το μόνο που έκανε είναι να μην φάει άλλο μέχρι το ημίχρονο και το κατάφερε χάρις στους Ταυλαρίδη και Σασχανίδη οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι της κρητικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός με το υπέρ του 1-0 από το πρώτο μέρος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 48' έχασε κλασική ευκαιρία για το 0-2. Ο Κλέιτον έκανε την πάσα προς τον Κουίνσι ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του πέρασε τον Γεωργίου, πήρε την μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του πέρασε σύριζα από το δεξί δοκάρι του Σαχσανίδη. Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο 59΄, με τον Μάντζιο να βγαίνει απέναντι από τον Καρνέζη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, στην πρώτη κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς.Το ματς διακόπηκε για περίπου 8 λεπτά στο 76ο λεπτό, λόγω καπνογόνων που άναψαν πίσω από την εστία του Καρνέζη οι οπαδοί του ΟΦΗ. Ο διαιτητής Τριτσώνης είχε διακόψει άλλες δύο φορές το ματς, μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στις αρχές της επανάληψης, για τον ίδιο λόγο.Τελικά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Γεντί Κουλέ».

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος (55' Ζόρντι Λόπεζ), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βάντο, Καλάιτζιτς (89' Καμπάνταης), Βερόν, Μπούρμπος, Παπουλής, Σίσιτς (68' Ζόρχε Λόπεζ), Μάντζιος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης (64' Λαγός), Ζέκα, Κλέιτον (73' Καραγκούνης), Κούινσι, Χριστοδουλόπουλος (90+ Μαυρίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα