Μπλόκο στο Μπριτάνια

21:32 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟΟΥΚ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1-1
Γήπεδο: Μπριτάνια
Στο 1-1έμεινε η Σίτι μέσα στην έδρα της Στόουκ και πλέον ο τίτλος μοιάζει δύσκολος.
Η Στόουκ απείλησε πρώτη στο 10ο λεπτό ε το σουτ του Ζερόμ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29' η κεφαλιά του Ντζέκο πέρασε λίγο άουτ
Στο 35' ο Σίλβα έδωσε για τον Σαμπαλέτα, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ ενώ η Στόουκ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 57ο λεπτό.
Ο Κράουτς σταμάτησε την μπάλα έξω από την περιοχή και με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Χαρτ.
Η Σίτ ανέβασε στροφές

από εκεί και πέρα κι έφτασε στην ισοφάρισης στο 74'.
Ο Τουρε δοκίμασε από μακριά το πόδι του, η μπάλα κόντραρε και στον Σόουκρος και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς.
Στη συνέχεια η Σίτι προσπάθησε να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Χουθ, Γουίλσον, Γουίλαν, Γουίτμπρεντ, Ζερόμ (51' Πέναντ), Εθέρινγκτον (81' Παλάσιος), Γουόλτερς, Κράουτς (90+2' Τζόουνς).
ΣΙΤΙ: Χαρτα, Σαμπαλέτα (84' Σαμπαλέτα), Ρίτσαρντς, Τουρέ, Κλισί, Γ.Τουρέ, Μπάρι (74' Τέβες), Σίλβα (62' Τζόνσον), Μπαλοτέλι, Νασρί, Ντζέκο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 1-2
Γήπεδο: Άνφιλντ
Μετά το «στραπάτσο» με την ΚΠΡ μεσοβδόμαδα, ήρθε ακόμη ένα για τη Λίβερπουλ που επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το γεγονός πως φέτος τα βρίσκει σκούρα απέναντι στις ομάδες της ουράς! Η Γουίγκαν με περίσσιο ποδοσφαιρικό θράσος αλλά και αρκετή τύχη, επικράτησε των «κόκκινων» στο «Άνφιλντ» με σκορ 2-1 για την 30η αγωνιστική.
Μεγάλο μπλέξιμο... Η Λίβερπουλ, γνωστή για τα φετινά της «στραβοπατήματα» κόντρα σε ομάδες της τελευταίας πεντάδας του βαθμολογικού πίνακα, άφησε τη Γουίγκαν να προσαρμοστεί απόλυτα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι στήθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ», οι «κόκκινοι» εκνευρίστηκαν με το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Σουάρες και Ντάουνινγκ να αποδεικνύει του λόγου του αληθές και τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Σκρτελ ανέτρεψε τον Μόσες και ο Μαλόνεϊ που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έκανε το 1-0! Η Λίβερπουλ έδειξε συγχυσμένη και ανήμπορη να διαχειριστεί το ματς, με τον Σουάρες να χάνει τη μοναδική καλή ευκαιρία για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, είχε γραφτεί το καλύτερο σενάριο για τη Λίβερπουλ! Ο Σουάρες, έχοντας χάσει τεράστια ευκαιρία στην εκπνοή των πρώτων 45 λεπτών, χρειάστηκε μόλις δύο για να σκοράρει και να ισοφαρίσει σε 1-1! Ο Ουρουγουανός με κεφαλιά από γέμισμα του Τζέραρντ στην περιοχή έφερε το ματς στα ίσια, οι «κόκκινοι» αναθάρρησαν και η ανατροπή θα ήταν σχεδόν άμεση, αν και πάλι οΣουάρες δεν έκανε χέρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ και κεφαλιά πάσα του Άγκερ. Οι «λάτικς» δεν θα μπορούσαν παρά να το θεωρήσουν... σημάδι από τον Θεό το ακυρωθέν γκολ και στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Ρέινα στο δεύτερο μέρος, έκαναν το 2-1 με τον Κάλντου

Keywords
Τυχαία Θέματα