Μέγας... Ζλάταν! (VIDEO)

21:07 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Α - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Τεράστια νίκη πήρε η Μίλαν σε αυτή την 29η αγωνιστική της Σέριε Α αφού επικράτησε με 2-1 της Ρόμα. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε ακόμα ένα show, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ για τους «Ροσονέρι»,

οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην κορυφή, στο +7 απο την δεύτερη Γιουβέντους (έχει ένα ματς λιγότερο).

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Αλέγκρι που είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ιμπραΐμοβιτς στο 12' και τον Ελ Σααραβί στο 16'. Μετά το πρώτο 25λεπτο οι «Τζιαλορόσι» ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν στο 40' με τον Μπορίνι. Ένα λεπτό μετά η Μίλαν «άγγιξε» το γκολ αλλά ο Ελ Σααραβί είχε δοκάρι. Στο 44' η Ρόμα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ντε Ρόσι έπιασε ένα γκολ και ο Οσβάλντο με προβολή νίκησε τον Αμπιάτι. Φουριόζοι μπήκαν οι «Ροσονέρι» στην επανάληψη με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Στο 51' κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ντε Ρόσι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απο τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Απο εκεί και πέρα η Μίλαν πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 83' έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε την μπάλα, πέρασε τον Στεκέλεμπουργκ και με το κεφάλι απο κοντά έγραψε το τελικό 2-1 και χάρισε μια νίκη-τίτλου στην ομάδα του.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Μεξές, Τιάγκο Σίλβα (10' Τζαμπρότα), Μεσμπά, Νοτσερίνο, Αμπροσίνι, Μουντάρι, Εμανουέλσον (55' Μπόατενγκ), Ιμπραΐμοβιτς, Ελ Σααραβί.

ΡΟΜΑ: Στεκέλεμπουργκ, Ρόσι, Καέρ, Χάιντσε, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Γκάγκο (80' Λαμέλα), Μαρκίνιο, Μπορίνι (57' Πιάνιτς), Τότι (57' Μπόγιαν), Οσβάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα