Επεισόδια στα εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ

17:22 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν αθρόα δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα.

Το πρωί, αγρότες της Ιεράπετρας προχώρησαν σε κατάληψη των εκλογικών τμημάτων και για αρκετή ώρα δεν επέτρεπαν στους ψηψοφόρους να εισέλθουν

σε αυτά. Οι αγρότες της Ιεράπετρας εξέφρασαν με τον τρόπο αυτό τη διαμαρτυρία τους για τα προβλήματα που προκαλεί στη μεταφορά των κηπευτικών η επ' αόριστον απεργία της ΠΝΟ, από τη Δευτέρα. Αργότερα, οι αγρότες αποχώρησαν και η ψηφοφορία συνεχίστηκε καννικά.

Μικροένταση προκλήθηκε και έξω από το πνευματικό κέντρο Βριλησσίων, όταν ομάδα περίπου τριάντα ατόμων πέταξε γιαούρτια, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ψηφοφόρων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από το πνευματικό κέντρο.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο Λουτράκι, όταν μικρή ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το κτίριο όπου είχε στηθεί η κάλπη και φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και των μελών του. Αργότερα, η ομάδα αυτή αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα