Σαν… άνεμος ο ΠΑΣ

17:22 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΗΓΑΔΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια σημαντική νίκη επί της Ξάνθης με 2-1 στα Πηγάδια για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα των Ιωαννίνων διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες

προϋποθέσεις για την Ξάνθη, η οποία πατούσε καλύτερα και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι σημαντικό. Ενώ ο ΠΑΣ προτίμησε να παραμείνει σε θέση άμυνας και να μην παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες. Ο Γεωργίου μάλιστα στο 35ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Βιανί να ανοίξει το σκορ κι έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε αμυντικό και επιθετικό τομέα. Έτσι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 54ο λεπτό, μετά από σουτ του Μπεσέρα, το οποίο δεν μπόρεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να σώσει. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα και τα κατάφεραν, αφού στο 82ο λεπτό και σε ξαφνική αντεπίθεση διπλασίασαν τα τέρματά τους. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Ξάνθη ήταν να μειώσει με τον Βλαχοδήμο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης (71' Νταρμπιόν), Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (64' Μάνταλος), Φλίσκας, Πόι, Σουάνης (64' Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (50' Ανδράλας), Πάντος, Κυριάκος (70' Τζάνης), Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα (90+3' Γιάκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα