Επανεκλογή για Πλατινί!

17:48 24/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο μεγάλος αστέρας του γαλλικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας από το 2007, ανανέωσε τη θητεία του για ακόμα τέσσερα χρόνια, παραμένοντας παράλληλα για το ίδιο διάστημα και αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

«Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αγαπάει ειλικρινά τη FIFA. Αυτό που αγαπάμε και σεβόμαστε είναι πως θέλουν να είναι τέλειοι», σχολίασε ο 59χρονος παράγοντας και πρόσθεσε:
«Συνεργαζόμαστε σε σημεία-κλειδιά. Εμείς στην UEFA

θέλουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτονομία των εθνικών ενώσεων και δεν δεχόμαστε εξωτερικές παρεμβάσεις».

Μιλώντας ξανά για τις σχέσεις με την FIFA τόνισε: «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και τα επόμενα χρόνια και θέλω να σας πω κάτι... Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε!»
Για να καταλήξει: «Εμείς οι Ευρωπαίοι θέλουμε μια δυνατή FIFA, μια FIFA αξιοσέβαστη που παραμένει η πρώτη Αρχή στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι προσπαθούν αν μας φέρουν απέναντι, αναζητώντας διχασμούς. Προσπαθούν να απομονώσουν τους δήθεν αλαζονικούς και εγωιστές Ευρωπαίους. Σας ξαναλέω λοιπόν, μην πιστεύετε ό,τι ακούτε".

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Σεπ Μπλάτερ, που καθόταν μπροστά του, τόνισε: «Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί μας, να πάμε χέρι-χέρι για το καλό του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, για το καλό των 209 εθνικών ομοσπονδιών και για το καλό της FIFA».

Keywords
Τυχαία Θέματα