Αγγελόπουλος-Δουβής στη FIBA

O Μάκης Αγγελόπουλος και ο Σταύρος Δουβής ταξίδεψαν χθες (23/3) στην Γενεύη προκειμένου να μιλήσουν με τους ανθρώπους της FIBA.

Ο μεγαλομέτοχος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ επισκέφτηκαν τα γραφεία της κεντρικής διοίκησης της FIBA συζητώντας με υψηλόβαθμα στελέχη για το τι μέλλει γενέσθαι με την Euroleague,

τον παγκόσμιο χάρτη του μπάσκετ και φυσικά την εμφανή άνοδο της "βασίλισσας". Η επένδυση του κ. Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ δεν περνά, σαφώς, απαρατήρητη και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο ιδιοκτήτητης του "Δικεφάλου". Μάλιστα συζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και η θέληση της FIBA να πάρει ξανά στον έλεγχό της, τον τρόπο διεξαγωγής και οργάνωσης της Euoleague.

Η συνάντηση αυτή ήρθε σε συνέχεια εκείνης με τον Ζόρντι Μπερτομέου, επικαφαλής της Euroleague αποδεικνύοντας πως η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά και πάλι στον πυρήνα των εξελίξεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ακόμα και αν δεν συμμετέχει αυτήν τη στιγμή σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία πως θα υπάρξει νέα συνάντηση των ανθρώπων της Ένωσης με αυτούς της Euroleague τον επόμενο μήνα στην Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα