Με 21 παίκτες στην αποστολή

19:05 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πάντα βρισκόταν στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμπεριλάβει τους παίκτες που επιθυμούσε στην αποστολή. Ωστόσο, αυτές πλέον περιορίζονται στα μόλις, δύο, τα οποία ήταν γνωστά εδώ και μέρες. Ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ απόντας είναι και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ωστόσο,

εντύπωση προκαλεί πως για ακόμα μία φορά το όνομα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου απουσιάζει από τους 21 παίκτες που θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο.

Και αυτό διότι ο έμπειρος γκολκίπερ έχει συμπληρώσει πάνω από 10 μέρες προπονήσεων σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο μένει για τρίτη συνεχόμενη φορά εκτός αποστολής (Ρωσία και Κρήτη οι άλλες δύο). Όσο για τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα, είναι οι Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Χέλγκασον, Καράμπελας, Βάργκας, Μάκος, Γκέντσογλου, Ρίκκα, Καφές, Γκερέιρο, Λαγός, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Μπερνς, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα