Ένωση για το γήπεδο

08:29 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στο ενωτικό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζεται για τις εκλογές του σωματείου, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Κονσταντίνο Κοτσάτο. «Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο ένας από τους δύο στυλοβάτες της προσπάθειες αναγέννησης της Μπασκετικής ΑΕΚ, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

και δηλώνει έτοιμος να μπει μπροστά για πρόεδρος σε διοίκηση στην Ερασιτεχνική που θα τρέξει μαζί με τον Τίγρη το θέμα του γηπέδου». Επίσης, η ΩΡΑ κάνει λόγο για «Κρούση για συμμετοχή και στον βασικό χορηγό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Γιώργο Σταυρόπουλο, αφού οι Μελισσανίδης θέλει δίπλα του πρόσωπα άφθαρτα που έχουν ήδη προσφέρει ουσιαστικά».

SPORTDAY

«SUPER DEAL», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία ασχολείται με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον ΟΠΑΠ, επισημαίνοντας: «Στην κοινοπραξία Emma Delta Ltd., στην οποία συμμετέχει ο όμιλος Μελισσανίδη το 33% της ΟΠΑΠ Α.Ε.

LIVE SPORT

«Φούλ για νέα σελίδα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην αποφασιστικότητα του Μελισσανίδη να τρέξει τις εξελίξεις... «την ίδια στιγμή που οι Αδαμίδης, Κασνακίδης, Δημητρέλος επιχειρούν να αποτρέψουν το Restart».

Keywords
Τυχαία Θέματα