Βιλανόβα: Δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε με τον Μέσι

08:05 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου και στο "Καμπ Νου" με 3-0 με τον Λιονέλ Μέσι να μένει στον πάγκο και στα 90 λεπτά και τον Τίτο Βιλανόβα να εξηγεί πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει με την συμμετοχή του από την στιγμή που δεν υπήρχε καμία ελπίδα για πρόκριση.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Μέσι ένιωσε καλά και για αυτό έπαιξε απέναντι στην Μπιλμπάο. Στο τέλος του αγώνα είχε κάποιες ενοχλήσεις. Δεν είναι τραυματίας,

αλλά θα μπορούσε να τραυματιστεί αν αγωνιζόταν σήμερα. Αν είχαμε πιθανότητες πρόκρισης στο τέλος, θα παίρναμε τον ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Από την στιγμή που δεν υπήρχαν ελπίδες, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε την συμμετοχή του".
Για τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπάγερν Μονάχου για την πρόκριση. Ήταν ανώτερη και στα δυο παιχνίδια και δίκαια πέρασε στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την συμπαράσταση του. Οι αντίπαλοι μας ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενώ εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών σε όλη την διάρκεια της σεζόν και σε αυτό το υψηλό επίπεδο όλα παίζουν ρόλο".
Σε όσους ισχυρίζονται πως η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη από αλλαγές, ο Βιλανόβα απάντησε: "Κάθε ομάδα χρειάζεται αλλαγές. Όμως πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε ένα δυνατό ρόστερ. Δεν χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές. Αν κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και με την επιστροφή των τραυματιών θα είμαστε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα