Χάινκες: Έκπληξη η απουσία του Μέσι

08:17 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε και στο "Καμπ Νου" επίδειξη δύναμης κόντρα σε μια Μπαρτσελόνα που έπαιξε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στον Γιούπ Χάινκες.
Μετά το τελικό 3-0 και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε: "Ήταν εμφανές πως η ομάδα μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Παίξαμε εξαιρετικά από το ξεκίνημα. Η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον Μέσι. Η απουσία του μας προκάλεσε έκπληξη".
Η Μπάγερν Μονάχου θα βρεθεί σε τελικό Τσάμπιονς

Λιγκ για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον Χάινκες να δηλώνει: "Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να περάσουμε με συνολικό σκορ 7-0. Όμως η υπεροχή μας ήταν ξεκάθαρη και στα δυο παιχνίδια. Ξέρω πως οι ισπανικές ομάδες είναι δυνατές, ειδικά η Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω πώς τους αρέσει να παίζουν και την φιλοσοφία τους. Η ομάδα μου κατάλαβε την τακτική τους προσέγγιση πολύ καλά και εφάρμοσε άριστα το πλάνο"
Στον τελικό, η Μπάγερν Μονάχου θα βρει αντιμέτωπη την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Χάινκες να τονίζει: "Η Ντόρτμουντ άξιζε να περάσει στον τελικό και έκανε, όπως και εμείς, μια καταπληκτική σεζόν στην διοργάνωση. Φυσικά είναι μια μικρή έκπληξη η παρουσία της στον τελικό. Ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές στο Γουέμπλεϊ".

Keywords
Τυχαία Θέματα