Ενισχύσεις ζητά ο Μαντσίνι

14:27 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι για να μπορέσει να διεκδικήσει και την νέα σεζόν τον τίτλο στην Premier League θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με παίκτες ποιότητας, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έσπευσε να αιτιολογήσει τον ισχυρισμό του.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sun on Sunday", ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Χάσαμε τον Γιάγια και τον Κόλο Τουρές που μετείχαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έπειτα

είχαμε τους τραυματισμούς του Κομπανί, του Αγκουέρο και του Λέσκοτ στα δυο τελευταία παιχνίδια. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι αν χάσουμε ακόμα δυο παίκτες, να μπορούσαμε να τους αντικαταστήσουμε με δυο άλλους επίσης καλούς. Μέχρι στιγμής έχουμε φτιάξει μια δυνατή ομάδα, αλλά νομίζω ότι με τρεις ή τέσσερις παίκτες ακόμα, θα ήμασταν όσο δυνατοί χρειαζόταν για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Η διαφορά είναι στους 20 παίκτες και όχι στην ενδεκάδα, γιατί αυτοί είναι απαραίτητοι για να μείνεις στην κορυφή, για να παίζεις χωρίς προβλήματα. Χρειαζόμαστε ίσως λίγο χρόνο, αλλά είμαστε ήδη μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η διαφορά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή, όχι στους πρώτους έντεκα. Εκείνοι μπορούν να παίξουν χωρίς προβλήματα γιατί δεν έχουν την δική μας πίεση, έχουν κερδίσει τα πάντα. Όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Γιουνάιτεντ, αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Όχι οι παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα