«Προχωράμε και ελπίζουμε»

13:56 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση που είχαν οι αρχηγοί της ομάδας με την διοίκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από δική τους επιθυμία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό. Οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος, Γιάννης Αραμπατζής και Αντώνης Ρίκκα συνομίλησαν με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Μπρουσιανό, ο οποίος -όπως αναμενόταν- δεν είχε κάτι καινούργιο να τους πει.
Τους επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι η μόνη ορατή λύση τη δεδομένη στιγμή είναι ο Δημήτρης

Βιντιάδης, ωστόσο κράτησε... χαμηλούς τόνους επειδή -όπως τους επεσήμανε- οι προσδοκίες που τους μεταφέρθηκαν στις προηγούμενες συναντήσεις δεν δικαιώθηκαν. «Δεν θα σας πω ότι το θέμα τελείωσε αρνητικά, αλλά δεν θα σας πω και συγκεκριμένες ημερομηνίες. Γιατί αυτός έβαζε από την αρχή τις ημερομηνίες και εμείς σας τις μεταφέραμε. Έπεσε έξω και δεν θέλουμε να σας λέμε πάλι τα ίδια. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι... δεν είναι Τσάκας. Είναι σοβαρός και έχει πρόθεση να μπει. Όμως εμείς πρέπει να προχωρήσουμε όπως είμαστε και αν μπει, καλώς», φέρεται να τόνισε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, ο Μπρουσιανός δεν... κρύφτηκε και μετέφερε στους παίκτες ότι αν δεν υπάρξει ευτυχής κατάληξη σε αυτό το σίριαλ, τα πράγματα για την ομάδα θα είναι δύσκολα.
Όσον αφορά τις πληρωμές, οι αρχηγοί μετέφεραν στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν χρήματα ούτε για τις άμεσες ανάγκες τους. Από την πλευρά του τους επεσήμανε ότι λογικά αύριο θα μοιραστεί ένα μικρό ποσό στους παίκτες από τα χρήματα που περίσσεψαν από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Πανιώνιο και ότι η ελπίδα της διοίκησης είναι πως θα μπορέσει να τους δώσει κάποια χρήματα από τις εισπράξεις των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που η προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ είναι ικανοποιητική. Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες ζήτησαν από τη διοίκηση να τους έχει γενικά ως... προτεραιότητα όσον αφορά τα όποια έσοδα μπαίνουν στα ταμεία της ομάδας, τονίζοντας ξανά την δύσκολη οικονομική κατάσταση αρκετών συμπαικτών τους.
Όπως είναι λογικό, οι παίκτες δεν... πέταξαν από τη χαρά τους με όσα άκουσαν, αφού επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα απολύτως από την τελευταία κουβέντα που είχαν κάνει οι δύο πλευρές. Για τα... αποτελέσματα της συνάντησης, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν αύριο από τους αρχηγούς...

Keywords
Τυχαία Θέματα