Γκιγκς: Πρέπει να συνεχίσουμε την κληρονομιά

13:44 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς σαν σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, πριν 55 χρόνια σημειώθηκε το αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Μονάχου στο οποίο έχασαν την ζωή τους αρκετά μέλη της αποστολής και ο Ράιαν Γκιγκς υπογράμμισε πως οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ οφείλουν να συνεχίσουν την κληρονομιά της ομάδας.
Σε δηλώσεις του ο Ουαλός μέσος τόνισε: "Οι νέοι παίκτες, ειδικά οι ξένοι, έρχονται σε ένα σύλλογο που θεωρούν σπουδαίο και τους προσφέρει τα πάντα, κάτι που έρχεται από τις επιτυχίες της Γιουνάιτεντ τα τελευταία 10 ή 15

χρόνια. Όλοι παρακολουθήσαμε ένα DVD για την τραγωδία του Μονάχου πρόσφατα. Ήταν πραγματικά σημαντικό για την ομάδα να το παρακολουθήσει και να μάθει τι συνέβη. Όχι μόνο για το δυστύχημα αυτό καθεαυτό, αλλά επίσης για την επιτυχία που είχε η ομάδα πριν από αυτά και τον τρόπο που προχώρησε στη συνέχεια. Από τη νίκη στο επόμενο ματς μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης 10 χρόνια μετά. Όλοι συγκινηθήκαμε. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κάποιος για το πως τα Μωρά του Μπάσμπι έπαιξαν και πόσο επιτυχημένα ήταν πριν την τραγωδία, όπως και το πως ο Σερ Ματ έχτισε μια ακόμα σπουδαία ομάδα. Υπάρχουν τόσα πράγματα που είναι σχετικά με εμάς σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε την κληρονομιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα