Έμεινε στο κόλπο η Λάτσιο

23:40 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΝΟΒΑΡΑ: 3-0
Γήπεδο: Ολίμπικο
Η Λάτσιο επικράτησε άνετα με 3-0 της Νοβάρα και παρέμεινε κοντά στην κορυφή.
Η Λάτσιο έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως ήταν αποφασισμένη για τη νίκη και πως δεν θα άφηνε περιθώρια στη Νοβάρο. Οι «λατσιάλι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόκι στο 15' κι ένα λεπτό αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Μπιάβα. Ο Ερνάνες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπιάβα πρόλαβε όλη την άμυνα της Νοβάρα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ουκικάνι. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς στο 23ο λεπτό, καθώς ο Ρόκι διαμόρφωσε

το 2-0. Και πάλι ο Ερνάνες εκτέλεσε ένα στημένο (φάουλ) και ο Ρόκι με κεφαλιά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Νοβάρα.
Η Λάτσιο έδιωξε το άγχος κι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο στη συνέχεια και είχε ακόμη μια μεγάλη φάση με τον Κλόζε στο 54ο λεπτό. Οι «λατσιάλι» πίεσαν κι άλλο και πέτυχαν το 3-0 στο 72' με τον Ρόκι, ενώ η Νοβάρα είχε δοκάρι με τον Γκιόργκι στο 90'.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Στανικεβίτσιους, Ράντου, Λεντέσμα, Γκονζάλες (81' Σκαλόνι), Λούλιτς, Ερνάνες (64' Τσάνα), Ρόκι (77' Σισέ), Κλόζε.
ΝΟΒΑΡΑ: Ουικάνι, Μοργκανέλα, Κεντουριόνι, Λούντι, Γκαρσία, Ραντοβάνοβιτς (55' Πέσκε), Πορκάρι, Ριγκόνι, Γκρανότσε (63' Τζεντά), Ματσαράνι (75' Ματσαράνι), Ρουμπίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα