Έμειναν τα εξτρέμ και η... ενημερότητα

10:29 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, μα κυρίως στη γραμμή κρούσης και ειδικά στα εξτρέμ, είχε ζητήσει ο Έβαλντ Λίνεν από τη διοίκηση. Μία - μία οι επιθυμίες του προπονητή υλοποιούνται... Η ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται καθώς μετά την απόκτηση του αμυντικού χαφ Παύλου Μητρόπουλου, εκείνη του φορ Αντώνη Πετρόπουλου, αλλά και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του αριστερού μπακ Τάσου Τσουμάγκα, το βάρος πέφτει στα εξτρέμ. Εκεί που η ΑΕΚ

"καίγεται" για ενίσχυση, ειδικά από τη στιγμή που ο Λίνεν συνεχίζει να επιμένει στο 4-2-3-1 και 4-1-2-3, αξιώνοντας ανάπτυξη από τα άκρα.

Οι Μπαργκάν, Κλωναρίδης και Καραλής είναι οι βασικοί στόχοι για τα "φτερά". Κάθε παραπάνω περίπτωση είναι ξεχωριστή και θα γίνουν προσπάθειες να υλοποιηθούν, με εκείνη του Καραλή τούτη την ώρα να δείχνει η πιο εφικτή. Μόνο ο Καραλής όμως δεν φτάνει...

Πέρα απ' όλα αυτά όμως το θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα η ΑΕΚ είναι εκείνο της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Χωρίς τα συγκεκριμένα έγγραφα μεταγραφές δεν μπορεί να κάνει η ΑΕΚ και ο Ανδρέας Δημητρέλος θα προσπαθήσει σήμερα να πετύχει ό,τι μπορεί (χωρίς να έχει συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό) προκειμένου στην αυριανή σύσκεψη της επιτροπής μεταγραφών της ΕΠΟ να βγουν τα δελτία των Πετρόπουλου, Μητρόπουλου.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά η προσπάθεια γίνεται. Εφόσον δεν τα καταφέρει τώρα ο Δημητρέλος, η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή για το ματς με τον Αστέρα τους δύο νέους παίκτες της και μπροστά της θα έχει μία εβδομάδα ακόμα ώστε στην επόμενη σύσκεψη της επιτροπής μεταγραφών (10/1) να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα