Η ΑΕΚ στο Young Talents New Year’s Cup

10:04 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

To μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου για νεανικές ηληκίες (5-15) ετών διοργανώνεται στην Αθήνα απο τις 3 εώς τις 5 Ιανουαρίου 2013.
Για 3 ημέρες πάνω απο 66 αγωνιστικά τμήματα απο ακαδημίες απο όλη την Ελλάδα και 1000 παιδιά, θα δώσουν πάνω απο 264 αγώνες σε πάνω απο 5 διαφορετικά γήπεδα.
Στο "Young Talents New Year's Cup 2013" θα λάβουν μέρος δύο ηλικιακές κατηγορίες, των Παίδων, γεννηθέντων τα έτη

1998-1999 και των Παμπαίδων γεννηθέντων τα έτη 2000-2001.
Η σπουδαιότητα του συγκεκριμένου τουρνουά, έγκειται, στο ότι θα συμμετέχουν πολλές ακαδημίες, από τις κορυφαίες ΠΑΕ της Ελλάδας. Συγκεκριμένα το παρόν θα δώσουν ακαδημίες των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, AJAX HELLAS, LIVERPOOL I.F.C κ.α

Στην κατηγορία των Παίδων οι 30 ομάδες που συμμετέχουν, έχουν χωριστεί σε 10 ομίλους των τριών ομάδων. Κάθε ομάδα τις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά θα δώσει τα δύο παιχνίδια του ομίλου της και ένα φιλικό αγώνα με ομάδα άλλου ομίλου. Την τελευταία ημέρα αναλόγως της κατάταξης στον όμιλο, θα διεξαχθούν παιχνίδια κατάταξης, με έτερο όμιλο.

Το 1o Young Talents New Years' Cup διοργανώνεται απο την εταιρία SportTeam και χρυσοί χορηγοί του τουρνουά είναι το youngtalents.gr και η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone.
Το τουρνουά πήρε το όνομά του απο το πρώτο portal για το νεανικό ποδόσφαιρο το youngtalents.gr το οποίο λανσάρεται στις 3 Ιανουαρίου 2013.

Το youngtalents.gr για πρώτη φορά θα μεταδίδει live τους κυριότερους αγώνες του τουρνουά και τις 3 ημέρες, ενώ ταυτόχρονα μέσω διαγωνισμού στο Facebook και στη διεύθυνση facebook.com/youngtalentsgr θα προσφέρει 50 αυθεντικές μπάλες Champions' League και πολλά άλλα πλούσια δώρα όχι μόνο για τα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά αλλά και για όσα παιδιά επισκεφθούν το portal και το facebook του πόρταλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα