Ελπίζει σε τύχη και Μήτρογλου

09:01 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στις Βρυξέλλες ένας κάκιστος Ολυμπιακός είχε την τύχη με το μέρος του και έναν αποτελεσματικό Μήτρογλου για να φύγει με το διπλό από την έδρα της Άντερλεχτ και σήμερα κόντρα στην, πιο δύσκολη, Μπενφίκα ελπίζει να τα έχει ξανά με το μέρος του ώστε να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Νίκη μέσα στο "Ντα Λουζ" θα σημαίνει

μισή πρόκριση για τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στις Βρυξέλλες.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ θα παίξει ο Μανιάτης, στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας με τον Χολέβα να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Σάμαρης και Εντινγκά θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, με τους Βάις και Φουστέρ να κινούνται στις πτέρυγες και τους Σαβιόλα, Μήτρογλου να είναι το επιθετικό δίδυμο.
Πάντως ο Μίτσελ σκέφτεται να βάλει τον Σαλίνο δεξί μπακ κάτι που θα σημαίνει μετατόπιση του Μανιάτη στην μεσαία γραμμή με τον Εντινγκά να μένει στον πάγκο. Ο Μασάντο είναι έτοιμος αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει από την αρχή. Επιπλέον, δεν αποκλείεται ο Τσόρι να ξεκινήσει αντί του Φουστέρ.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται επίσης και οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.
Η Μπενφίκα θέλει οπωσδήποτε και αυτή τους τρεις βαθμούς με τον Ζόρζε Ζεσούς να παρατάσσει την ομάδα με 4-2-3-1.
Πιθανή ενδεκάδα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Ένσο Πέρες, Μάτιτς, Όλα Τζον, Λίμα, Γκαϊτάν, Καρντόσο.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Λόπες, Αλμέιδα, Γκόμες, Τζούρισιτς, Ροντρίγκο, Αμορίμ, Καβαλιέρο.
Διαιτητής στο Μπενφίκα-Ολυμπιακός θα είναι ο Ισπανός Μαγιένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα