To νέο γήπεδο θα γίνει σύμβολο για την αναδημιουργία της ΑΕΚ και εκεί θα δημιουργηθούν νέες γενιές οπαδών της

08:22 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Όσοι είμαστε προσφυγικής καταγωγής, για να καταδείξουμε την αγάπη μας για την ΑΕΚ, έχουμε κάνει παντιέρα μας, το «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη». Και αυτό το σύνθημα, είναι αναλλοίωτο στον χρόνο, γιατί καταδεικνύει ότι ιδρυματικό στοιχείο της ομάδας που αγαπάμε, είναι ο Μικρασιατικός - Ποντιακός πολιτισμός της. Θα μου πείτε, τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά που γράφουμε, με τη

συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί που ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Λύσανδρος Γεωργαμλής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» στον οποίο ηγείται ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Χάρης Τομπούλογλου. Αποκαλύπτουμε λοιπόν, ότι ενθουσιαστήκαμε όταν ακούσαμε τον ηγέτη της «Καλημέρα Όμορφη πόλη», να μιλάει με μεγάλο θαυμασμό για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το όραμά του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Για την «Αγία Σοφία», που δεν θα είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά ένα μνημείο για τον προσφυγικό ελληνισμό, που θα καταδεικνύει ότι η ΑΕΚ με τη δράση της, κράτησε όρθια τη σημαία του πολιτισμού της Μικράς Ασίας, απ' όπου και προέρχεται.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ΑΕΚ, από τότε που δημιουργήθηκε, ήταν μια μεγάλη ιδέα. Μια ιδέα που κρατούσε μέσα της τις αρχές του Πόντου και της Μικράς Ασίας. Τις διαφύλαξε και τις προασπίστηκε ως η «μάνα» μιας μεγάλης οικογένειας. Μιας οικογένεια, που μπορεί να είχε υπερτοπικό χαρακτήρα, όμως ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γενέτειρα της περιοχή. Την προσφυγομάννα Νέα Φιλαδέλφεια. Και επειδή οι ρίζες δεν μπορούν να ξεχαστούν, στην λέξη «οικογένεια» αναφέρθηκε πολλές φορές ο Λύσανδρος Γεωργαμλής. Και όχι μόνο σε αυτή που έχει δημιουργήσει με τη σύντροφο της ζωής του Γεωργιά, η οποία είχε ως παραχθέν προϊόν τα «μοντέλα» Βασιλική και Αικατερίνη, αλλά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αυτή όπως τόνισε τον μεγάλωσε , τον άνδρωσε τον δημιούργησε αυτό που είναι. Γι' αυτό και ο «κοκος» ευχαρίστησε πολλές φορές δημόσια την περασμένη Δευτέρα, για την αγάπη, την υπομονή και την στήριξη που του έχει δείξει τόσο την οικογένεια που ο ίδιος δημιούργησε, όσο και αυτή που τον δημιούργησε. Την μητέρα του Κούλα, τα αδέλφια του Γιώργο, Μαρία, Γιάννη, αλλά και την «μεγάλη μάννα» ΑΕΚ, που του έχει προσφέρει πολλά. Και οι δημόσιες ευχαριστίες, έγιναν τόσο από το μικρόφωνο του Πνευματικού Κέντρου, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, όσο και στην διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε στην «σουβλακούπολη» που έχει στην Πλατεία Πατριάρχου. Εκεί, που εκτός από «σημαίες» στην ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΚ, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐας Κυριακού» και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Χάρης Τομπούλογλου, όσο και εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας και υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Καλημέρα Όμορφη πόλη»

Ο 'σεισμός' στο Πνευματικό Κέντρο,

η είδηση και οι αναφορές στην ΑΕΚ

Έμοιαζε με ...σεισμό, από την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου αυτό που έγινε στις 21 Οκτωβρίου το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λύσανδρου Γεωργαμλή με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Καλημέρα Όμορφη Πόλη». Εκεί που ο «Κόκος» ξεκαθάρισε , ότι μπορεί να προέρχεται από 'άλλο' πολιτικό χώρο, όμως συνεργάζεται με τον Χάρη Τομπούλογλου, γιατί «τον κέρδισε» το ήθος του και το όραμα που έχει για τον Δήμο. Κάποια στιγμή άλλωστε, όλοι πρέπει να κατανοήσουμε ότι η αγάπη 'για την πόλη που ζούμε', επιβάλλεται να ξεπερνάει τις στενόμυαλες κομματικές σκοπιμότητες. Και να συμβαδίζουμε με αυτούς που πιστεύουμε ότι βάζοντας πρώτα και πάνω απ' όλα μπροστά την κοινωνία και την ικανότητα που έχουν, και όχι κόμματα και συμφέροντα, είναι σε θέση να αλλάξουν την πόλη που αγαπάμε. Στο Πνευματικό Κέντρο, 'βγήκε' και είδηση, αφού ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ και πρώην αντιδήμαρχος στην περιοχή Νίκος Σταθόπουλος, θα συμμετέχει στον συνδυασμό, ενισχύοντας την προσπάθεια του, του φίλου του ΑΕΚτζή Χάρη Τομπούλογλου, να ανέβει στον δημαρχιακό θώκο της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Όμως και αυτό που ακολούθησε στην «σουβλακούπολη» που διατηρεί ο βετεράνος άσσος της ΑΕΚ και η οικογένειά του στην Πλατεία Πατριάρχου, ήταν συγκινητικό. Και εν μέσω πανδαισίας γεύσεων, είχαμε περιπλάνηση της θύμησης, από τους βετεράνους άσσους της ΑΕΚ, που τίμησαν με την παρουσία τους τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, «ξεφύλλισμα» αναμνήσεων και εποικοδομητικές συζητήσεις. Τόσο για την «όμορφη πόλη», Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, όσο και για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Λύσανδρος, δεν κάθισε ούτε στιγμή, αφού επιθυμούσε ως άριστος «οικοδεσπότης», να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του δίνοντας και την ψυχή του. Και ήταν ίσως περισσότερο συγκινημένος απ' όταν από το πλατό του Πνευματικού Κέντρου, έλεγε πως οι Κώστας Νεστορίδης και Στέλιος Σεραφείδης, ήταν οι πρώτοι προπονητές που τον οδήγησαν στ' αποδυτήρια του γηπέδου της ΑΕΚ, και τον έντυσαν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Και μπορεί να επεσήμανε για τον Θωμά Μαύρο, ότι ήταν από αυτούς που ως μεγάλος ποδοσφαιριστής τόσο ως όνομα αλλά και ως αξία, του έδωσε αρχές και έπαιξε σημαντικό ρόλο σε ο,τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα, αλλά «έπλεξε» το εγκώμιο και σε όλους τους παρευρισκόμενους βετεράνους άσσους της ΑΕΚ. Για καθένα είχε να πει ένα καλό λόγο. Για τον Βαγγέλη Βλάχο και τον Παναγιώτη Στυλιανόπουλο, που ξεκίνησαν μαζί και τους θεωρεί «κομμάτια» της οικογένειά του, αλλά και τον νεότερο, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Και φυσικά τον Χρήστο Αρδίζογλου, για τον οποίο, όπως είπε, θα μπορούσε να είχε γράψει βιβλίο.

Αλλά και για τον «απόντα» Μίμη Παπαϊωάννου την φανέλα του οποίου είχε κάνει μαξιλάρι, αλλά όπως είπε, την έχει δώσει σε κάποιο παιδί, για να «δημιουργηθεί» ακόμη ένας ΑΕΚτζής!

Όπως και για τον Γιώργο Καραφέσκο: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και με τον Γιώργο είμαστε πια συμπαίκτες έστω και στην ομάδα παλαιμάχων», είπε ο «κόκος» για τον «μπέμπη» της ΑΕΚ.

Και φυσικά ο Λύσανδρος, δεν ευχαρίστησε μόνο τους παρόντες, αλλά και τους απόντες. Τον Στέλιο Μανωλά, που υποχρεώσεις του εκτός Αθηνών, δεν του επέτρεψαν να παραστεί στη συγκέντρωση. Αλλά και τους Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τους χαρακτήρισε «οικογένειά του», αλλά δεν έδωσαν «παρόν», αφού οι πολλαπλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, και το γεγονός ότι η εκδήλωση γινόταν νωρίς(σ.σ. είχε προπόνηση και η ποδοσφαιρική ομάδα), τους κράτησαν μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ ιδεολογία και όχι σημαία ευκαιρίας

Κίτρινα και μαύρα μπαλόνια στόλιζαν τον χώρο έξω από την «σουβλακούπολη», όπου είχε στηθεί ένας χώρος με αλλεπάλληλα τραπέζια, που κάλυπταν σε μήκος 30 μέτρων, τον χώρο, που θα φιλοξενούσε τους καλεσμένους του Λύσανδρου Γεωργαμλή, αλλά και του Χάρη Τομπούλογλου. Τα μπαλόνια έγραφαν «στα εύκολα ΑΕΚ, στα δύσκολα ΑΕΚΑΡΑ». Και σε αυτό εστίασε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου, που έφτασε γύρω στις 7.30μμ στο τραπέζι για να χαιρετίσει τους βετεράνους της ΑΕΚ και όσους από τους συνεργάτες του, παρευρίσκονταν στο τραπέζι. Τον κ. Τομπούλογλου, έβαλαν στη μέση, δύο από τις ποδοσφαιρικές σημαίες της ΑΕΚ. Ο Κώστας Νεστορίδης και ο Στέλιος Σεραφείδης. Και ο υποψήφιος Δήμαρχος, άρχισε να θυμάται αγώνες της ΑΕΚ, με κυρίαρχους πρωταγωνιστές τους δύο ανυπέρβλητους άσσους του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού παρελθόντος. Θυμήθηκε πως οι οπαδοί της ΑΕΚ, έδωσαν το παρατσούκλι «γάτος» στον Στέλιο Σεραφείδη και τα απίθανα τινάγματα του, από την μια μεριά των γκολπόστ στην άλλη. Αλλά και τον τρόπο που η ΑΕΚ, ενώ έχανε 3-0 από τον Απόλλωνα επικράτησε 4-3 με τέσσερα γκολ στου Νεστορίδη! Αλλά και το γκολ που είχε πετύχει ο «Νέστορας» στο 80'του αγώνα για το Κύπελλο Κυπελλούχων με την Δυναμό Ζάκρεμπ στον Σεπτέμβριο του 1964. «Ήταν η πρώτη φορά που με πήγαινε ο πατέρας μου Λάζαρος στο γήπεδο για να δούμε την ΑΕΚ. Και ειδικά το δεύτερο γκολ, που είχατε πετύχει εσείς κύριε Νεστορίδη, μου έμεινε βαθιά χαραγμένο στη μνήμη. Το πρώτο το είχε πετύχει ο κύριος Παπαϊωάννου. Ήταν τέτοια τα συναισθήματα που ένοιωσα σ' εκείνο το παιχνίδι, από τους πανηγυρισμούς του κόσμου όταν σημειώσατε το γκολ, που το θυμάμαι σα να έγινε χθες» είπε ο κ. Τομπούλογλου. Και ο «Νέστορας» εξεπλάγην με όσα του έλεγε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Και αφού του επεσήμανε ότι το δικό του γκολ, δεν στάθηκε ικανό για να προκριθεί η ΑΕΚ στον επόμενο γύρο, αφού στο Ζάγκρεμπ ηττήθηκε με 3-0, όλο απορία ρώτησε τον συνομιλητή του: «Μα καλά, είσαι τόσο πολύ ΑΕΚ, που τα θυμάσαι όλα αυτά». Και ο Δήμαρχος, αφού του είπε ότι το πατρικό του, ήταν απέναντι από το γήπεδο και τον αδελφό του πατέρα του, Θανάση, μετέπειτα αρχηγό της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, τον είχε βαφτίσει ο αείμνηστος Δελαβήνιας του τόνισε: «Τόσο για εμένα και την οικογένειά μου, όσο, πιστεύω, και για τους συνεργάτες μου, που υπάρχουν στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», η ΑΕΚ δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά είναι ιδεολογία» τόνισε και συνέχισε: «Ο σύλλογος της ΑΕΚ, έχει μια πολιτισμική πραγματικότητα, που δεν μπορεί να την αναιρέσει κανείς. Και αυτή τη στιγμή, δεν μιλάω ως υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά ως φίλαθλος της ΑΕΚ. Μπορεί να υπήρξαν και άλλα σωματεία που έχουν ρίζες από την Μικρά Ασία, όπως ο Ιωνικός μας, ο Απόλλωνας, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, αλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να παραδεχόμαστε ότι η ΑΕΚ ήταν αυτή, που επί γενεές γενεών, ακόμη και σε δύσκολα χρόνια, κυρίως μέσω του ποδοσφαιρικού τμήματός της, κράτησε ψηλά τη σημαία του Μικρασιατικού πολιτισμού.»

Η κουβέντα για την «Αγία Σοφιά»

Και αφού η κουβέντα έπαιρνε τέτοια μορφή, «μπλέκοντας» για ποδοσφαιρικές αναμνήσεις και ιστορία, ο Στέλιος Σεραφείδης με τα 64 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ έβαλε στο τραπέζι» και το θέμα του γηπέδου. «Τώρα Δήμαρχε, τον κόσμο της ΑΕΚ, τον 'καίει' το θέμα του γηπέδου. Να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της» είπε ο Στέλιος Σεραφείδης. Και επεσήμανε ότι παρ' ότι ο αδελφός του νυν υποψήφιου πρώτου πολίτη Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης, είχε εναντιωθεί στη δημιουργία του γηπέδου, με χαρά άκουσε τον υποψήφιο Δήμαρχο να τονίζει πως θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις, για την «επιστροφή» της ΑΕΚ, στη γενέτειρα πόλη της. «Ο αδελφός μου, είχε εναντιωθεί γιατί το σχέδιο για γήπεδο που είχαν καταθέσει οι εκπρόσωποι της τότε διοίκησης, ήταν απαγορευτικό για την πόλη. Θα αλλοίωνε την μορφή της. Εμείς όμως τώρα, με όλες μας τις δυνάμεις, είμαστε με το σχέδιο που παρουσίασε ο κύριος Μελισσανίδης. Το σημερινό σχέδιο του γηπέδου, δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που επιθυμούσε να δημιουργήσει πριν δέκα χρόνια η τότε διοίκηση της ΑΕΚ, και είχε βρει πολέμιους τους κατοίκους της περιοχής. Όμως τώρα το νέο γήπεδο που θα δημιουργηθεί, θα είναι ένα μνημείο πολιτισμού και αθλητισμού. Και φυσικά ένα μνημείο των Ελλήνων της Ανατολής. Θα στηρίξουμε λοιπόν με κάθε τρόπο την δημιουργία του γηπέδου, το οποίο θα δώσει αίγλη, στην περιοχή μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και δουλειές στον κόσμο που σήμερα παλεύει και είναι άνεργος. Και πάνω απ' όλα θα δώσει την δυνατότητα στην πόλη μας να ξαναγίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Γιατί πρέπει να το παραδεχτούμε, ότι εάν η Νέα Φιλαδέλφεια έγινε γνωστή ως προάστιο, έγινε γιατί υπήρχε εδώ η ΑΕΚ. Από εμάς ωστόσο δεν θα ακούσετε ούτε κορώνες ούτε μεγάλα λόγια για αυτό το θέμα. Δεν επιθυμούμε να καπηλευτούμε για ψηφοθηρικούς λόγους το γήπεδο. Ένα είναι δεδομένο. Ότι η ΑΕΚ, πρέπει να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ γεννήθηκε, εδώ πρέπει να γυρίσει. Και να σας πω και κατι. Είναι πολύ εμπνευσμένο το όνομα του γηπέδου. Το «Αγία Σοφία». Γιατί όπως η «Αγία Σοφία» είναι ένα τεράστιο σύμβολο για τον χριστιανισμό και τον ελληνισμό, και αναπόσπαστο κομμάτι των ιστορικών μας καταβολών, έτσι και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, θα γίνει σύμβολο για την αναδημιουργία της ΑΕΚ και θα δώσει την ευκαιρία για να δημιουργηθούν νέες γενιές οπαδών της, που βλέποντας το Μουσείο που θα δημιουργηθεί, θα συνειδητοποιούν πρώτα και πάνω απ' όλα γιατί πρέπει να είναι ΑΕΚ»

Οι συνομιλητές του κ. Τομπούλογλου, κούνησαν καταφατικά το κεφάλι τους με όσα άκουγαν. Όπως και οι άλλοι βετεράνοι της ΑΕΚ. Οι Στέλιος Κωνσταντινίδης, Κοσμάς Πεσιρίδης και Στέφανος Καλιντέρογλου, που κάθονταν απέναντι του, αλλά και οι Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος, που βρίσκονταν εκ δεξιών του. Και ευχήθηκαν να γίνει γρήγορα πράξη το όνειρο όλων των «Ενωσιτών» οπαδών και το γήπεδο κόσμημα, που έχει παρουσιαστεί ήδη να εγκαινιαστεί με Δήμαρχο τον Χάρη Τομπούλογλου και αντιδήμαρχο τον Λύσανδρο Γεωργαμλή.

Εντυπωσιακές παρουσίες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος σήκωσε κάποια στιγμή το ποτήρι του, για να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Δίπλα του και ο Λυσσανδρος, τον οποίο χαρακτήρισε την «καλύτερη μεταγραφή» για την ολοκλήρωση της οποίας «πάλευε» τρία χρόνια! «Εκείνο που πρώτα και πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Η μεγάλη οικογένεια της παράταξής μας τους χρειάζεται όλους. Δεν μας ενδιαφέρουν όσα μας χωρίζουν αλλά όσα μας ενώνουν. Το κόμμα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα. Και η ιδέα της ΑΕΚ πρέπει να είναι ο πρόλογος, πάνω στον οποίο θα στηθεί το μεγαλύτερο κομμάτι, από το βιβλίο της ιδεολογία μας, για την πόλη πού όλοι λατρεύουμε» είπε καταχειροκροτούμενος.

Να αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι της ΑΕΚ, πριν πάνε στη δεξίωση, με στην δεξίωση, με παρότρινση του Χρήστου Αντωνόπουλου, πήγαν στην παρουσίαση που έκανε η ομάδα βολεϊ γυναικών της ΑΕΚ, σε παρακείμενο μαγαζί. Παρόντες λοιπόν από πλευράς βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκτός από τους Νεστορίδη-Σεραφείδη, ήταν και οι Νίκος Σταθόπουλος, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Χρήστος Αντωνόπουλος, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Κοσμάς Πεσιρίδης, Στέφανος Καλεντέρογλου, Μιχάλης Καρούδης, Αθανάσιος Σαρκίρης, Νίκος Σεβαστόπουλος, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Ζήσης, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος και Χρήστος Αρδίζογλου, Ακόμη τα αδέλφια του Λύσανδρου Γιώργος και Γιάννης, ο γενικός αρχηγός του τμήματος βόλεϊ των ανδρών Μάνος Μακρής, και ο έφορος του τμήματος Ζαχαρίας Καμαρίκος. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα είχαν την τιμητική τους, αφού άκουγαν απ' όλους μπράβο, για το θαύμα που έχει δημιουργηθεί στην «κιτρινόμαυρη» ανδρική πετοσφαίριση και την ηδονή που προσέφερε σε όλους τους «Ενωσίτες» η νίκη της «ΑΕΚ της καρδιάς», επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Και όλοι ανανέωναν το ραντεβού τους για το γήπεδο της Γλυφάδας το προσεχές Σαββατο, για να θαυμάσουν τους άσους του Γιώργου Κλαρούδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Παρόντες ακόμη η πρώην αντιδήμαρχος Ν.Φ. Μαρία. Αθανασιάδου, οι πρώην αντιδήμαρχοι και Ν. Φ. Στέφανος Γατσούλης, Τάκης Αθανασόπουλος, Θανάσης Δακής, ο πρόεδρος της ΦΕΑ Γιάννης Μητρόπουλος. Και ακόμη, ο πρόεδρος των συνταξιούχων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Κώστας Κωστόπουλος, ο ομότιτλος του, του Χαλκηδονικού Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η πρόεδρος των Κρητών Ελένη Κανατά, ο πρόεδρος των Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου. Παρόντες επίσης οι Δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Κωσκολέτος, Ιωάννα Χατζηνικολάου, Χρήστος Κοπελούζος, Αθιανάσιος Κοσίφης, Μαρία Χασιώτη, Ελένη Δρεπανιά, Παναγιώτης Αθανασόπουλος. Αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Δηλαδή οι: Ελευθέριος Αντωνόπουλος, Νούλη Βασιλάκου, Στέλλα Γερολυμάτου, Ηλίας Δαρσακλής Ελίνα Δρεπανιά, Αθανάσιος Καλίδης, Αθανάσιος Λέκκας, Νάνση Λάλη, Αρετή Παπαδοπούλου και Μίλτος Παντελιάς. Και παρ' ότι περάσαμε μια όμορφη νύχτα, όλοι μαζί ευχήθηκαν «Καλημέρα» στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Keywords
ΑΕΚ, γινει, γηπεδο, Γιωργος Παπακωνσταντινου, σημαίνει, δραση, νέα, σεισμος, αθηνα, αεκαρα, γκολ, μνήμη, ΠΑΟΚ, πανιωνιος, σαββατο, φεα, παναθηναικος, δημοτικοι συμβουλοι, δημοτικοι συμβουλοι δημου αθηναιων, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, τραπεζα της ανατολης, σεισμος κρητη, Καλή Χρονιά, σχεδιο αθηνα, κοινωνια, κομματα, ελενη, μνήμη, το θεμα, ηδονη, θεμα, μητερα, μνημειο, ονειρο, ρωτησε, σημαιες, αγαπη, αγωνες, αθανασοπουλος, αιγλη, αικατερινη, αναμνησεις, αρετη, ασια, ασσος, βετερανος, βιβλιο, γκολ, γεγονος, γεωργια, δακης, δεδομενο, δευτερο, δευτερα, δυνατοτητα, δυναμο, διοικηση, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ευκολα, ειπε, ελινα, ζαχαριας, ζησης, ζωης, ιδεα, υπομονη, θαυμα, θυμασαι, ιδεολογια, ιωαννα, ιωνικος, κυπελλο, κυριε, κομμα, κοπελουζος, κοσμημα, κωνσταντινιδης, λογια, λογο, μαυρο, μακρια, μηκος, μιχαηλιδης, μορφη, μπαλονια, μαρια, νικη, νυχτα, ομαδα, οικογενεια, ομορφη, ονομα, οραμα, παιδι, παπακωνσταντινου, παρουσιαση, πηγαινε, πρωταγωνιστες, ψυχη, πυλαια, ραντεβου, ρολο, σαββατο, συγκεντρωση, σπιτι, σχεδιο, τρια, φεα, φυσικα, φορα, χατζηνικολαου, χρηστος, χαρα, δημητρης, δουλειες, κομματι, κωστοπουλος, κωστας, λαζαρος, λεκκας, μητροπουλος, μπροστα, παιχνιδι, σημαια, σημαίνει, σωτηρης, θανασης, θωμα
Τυχαία Θέματα