Μαρτίνο: Καλός ο βαθμός, αξίζαμε περισσότερα

08:10 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα έφυγε από το Μιλάνο με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μίλαν με τον Χεράρδο Μαρτίνο να χαρακτηρίζει ως καλό τον βαθμό αλλά να προσθέτει πως η ομάδα του άξιζε περισσότερα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι ένας καλός βαθμός αλλά αξίζαμε περισσότερα. Δεν είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας στα πρώτα 15 λεπτά και η τιμωρία μας ήταν πολύ αυστηρή".
Με αφορμή την δεύτερη σερί ισοπαλία των Καταλανών, είχε προηγηθεί το 0-0 με Οσασούνα, ο Μαρτίνο σημείωσε πως "το παιχνίδι

μας δεν έγινε χειρότερο και δεν πιστεύω πως βρισκόμαστε σε κάμψη".
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σημείωσε πως το γκολ που πέτυχε ο Μέσι ήταν εφικτό εξαιτίας "του πρέσινγκ και του τρόπου παιχνιδιού" και πρόσθεσε: "Απέναντι σε ομάδες που κλείνονται πίσω είναι πιο εύκολο να σκοράρεις όταν ανακτάς την κατοχή της μπάλας από το να κάνεις κοντινές πάσες κάτι που δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να αναδιοργανωθεί".
Για τις εμφανίσεις των παικτών σημείωσε πως "αν βελτιωθούμε ως ομάδα, τότε και οι ατομικές εμφανίσεις θα βελτιωθούν" και επεσήμανε πως παρότι η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά στην συνέχεια "υπέφερε όταν είχαμε την μπάλα".
Πλέον το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μαρτίνο να δηλώνει: "Δεν έχω αμφιβολίες για την ικανότητα της ομάδας να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα να κερδίζαμε Οσασούνα και Μίλαν, αλλά τα πηγαίνουμε καλά και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα