Νέα γκέλα για Ίντερ

15:49 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A' 22η αγωνιστική

ΙΝΤΕΡ- ΤΟΡΙΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Την ευκαιρία να πλησιάσει τη Γιουβέντους στους 7 βαθμούς έχασε η Ίντερ που έμεινε στο 2-2 με την Τορίνο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ίντερ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κίβου. Στο 14'

η κεφαλιά του Μετζιορίνι έφυγε άουτ αλλά στο 23' η «γκρανάτα» έφερε στα ίσα το ματς. Ο Γκουαρίν έκαε τραγικό λάθος, ο Μετζιορίνι έκλεψε κι έκανε το ένα δύο με τον Μπαρέτο και τελείωσε τη φάση με όμορφο σουτ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Ίντερ στο 52ο λεπτό ο Τσέρτσι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μετζιορίνι με όμορφη προβολή στο πρώτο δοκάρι, έκανε το 2-1. Στο 57' ο Ζιλέ είπε όχι σε σουτ του Γκουαρίν, ενώ στ 62' το σουτ του Καμπιάσο έφυγε λίγο άουτ. Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει και έφερε στα ίσα το ματς στο 67'. Ο αειθαλής Ζανέτι έκανε όμορφη ενέργεια κι έδωσε γκολ πάρε βάλε στον Καμπιάσιο που πλάσαρε από κοντά. Στο 71ο λεπτό ο Μπιάνκι σημάδεψε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζιλέ είπε όχι σε σουτ του Παλάσιο.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζουάν, Ρανόκια, Κίβου (28' Περέιρα), Ζανέτι, Γκάργκανο, Μουντιγκάγι (53' Καμπιάσο), Ναγκατόμο, Γκουαρίν, Κασάνο (74' Άλβαρες), Παλάσιο

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, ΝτΑμπρόζιο, Γκλικ, Ροντριγκες, Μασιέλο, Γκάτσι, Μπρίγκι, Τσέρτσι (80' Βίβες), Μπαρέτο (61' Μπιάνκι), Μετζιορίνι, Σαντάνα.

ΠΑΡΜΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 1-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Γιουβέντους και Λάτσιο, η Νάπολι, που πέρασε με 2-1 από την εδρα της Πάρμα και πλησίασε την κορυφή.

Στο 15ο λεπτό το σουτ του Πάντεφ πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 19' ο Χάμσικ από κοντά με προβολή έκανε το 1-0. στο 25' ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Μαρκιόνι, ενώ στο 27' ο Καναβάρο έδιωξε το σουτ τυ Παρολο πάνω στη γραμμή. Στο 28' ο Μπελφοντίλ από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Σάνκτις.

Στο 57' η κεφαλιά του Καναβάρο έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνη του Παρόλο 10 λεπτά αργότερα, ενώ σρτο 74' η Πάρμα έφερε στα ίσα το ματς. Ο Σανσόνε έβγαλε τη σέντρα και ο Καναβάρο κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο η Νάπολι δεν το έβαλε κάτω και πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Καβάνι στο 84'. Ο Ματαντόρ βρέθηκε μόνος με τον Μιράντε και τον εκτέλεσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Ρόζι (69' Αμάουρι), Παλέτα, Σαντακρότσε (28' Λουκαρέλι), Γκόμπι, Βαλντές, Μαρκιόνι, Παρόλο, Μπιαμπιανί, Σανσόνε (78' Μπεναλουανέ), Μπελφοντίλ

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μπρίτος, Ντζεμαϊλί, Ινλέρ (62' Ντοναντέλ), Μέστο (77' Αρμέρο), Χάμσικ, Σουνίγκα, Πάντεφ (67' Ινσίνιε), Καβάνι.

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 1-1
Γήπεδο: Ις Αρένα

Στο 1-1 έμειναν Κάλιαρι και Παλέρμο και μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Μεγάλο ματς ο Σορεντίνο στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των Σικελών.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Σορεντίνο είπε όχι σε σουτ του Ντεσένα, ενώ στο 30' ο Ίλισιτς απέφυγε τον Αγκάτσι κι έκανε από κοντά το 1-0. στο 34' ο Σορεντίνο απέκρουσε υο σουτ του Ιμπαρμπό, ενώ στο 36' είπα ξανά όχι σε προσπάθεια του Σάου.

Η Κάλιαρι πίεσε στην επανάληψη και έφερε το ματς στα ίσα με διαγώνιο σουτ του Ριμπέιρο στο 88' ενώ δύο λεπτά μετά η Παλέρμο έχασε με κόκκινη τον Μίκολι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Αστόρι, Ροσετίνι, Αβελάρ, Κόντι, Ντεσένα (59' Ριμπέιρο), Ναϊνγκολάν, Ιμπαρμπό, Σάου, Πινίγια (76' Πινίγια).

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιόθ, Φον Μπέργκεν, Αρόνικα, Κούρτιτς, Μπαρέτο, Μοργκανέλα (90+2' Ντονάτι), Ντοσένα, Ίλισιτς (70' Φορμίκα), Ντιμπάλα, Μπριέντζα (83' Ανσελμό).

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Φουλάρει για Ευρώπη η Κατάνια που κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα.

Μέτριο ματς στο πρώτο μέρος, αλλά η Φιορεντίνα στη μοναδική της καλή φάση πήρε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό. Ο Πασκουάλ τροφοδότησε τον Μιλιάτσιο κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-0 για τους «βιόλα».

Ωστόσο στην επανάληψη οι Σικελοί μπήκαν δυνατά και έφεραν στα ίσα το ματς με γκολ του Λεγκροτέλια στο 50'. Όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, αλλά ο Κάστρο με γκολ στο 88' έδωσε τη νίκη στην Κατάνια. Οι «βιόλα» έπαιζαν από το 77 με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Ακουιλάνι.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μπελούτσι (77' Ποτέντζα), Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Ίζκο, Καπουάνο (57' Ρικιούτι), Άλβαρες, Μπιαγκιάντι (85' Παλιαλούνγκα), Μπαριέντος, Γκόμες, Κάστρο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια, Σάβιτς, Ροντρίγκες, Ακουιλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο, Μιλιάτσιο, Πασκουάλ (80' Τόμοβιτς), Γιόβετιτς, Λιάγιτς (69' Τόνι).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΜΙΛΑΝ: 0-1
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ'τάλια

Πεντάδα έ[πιασε η Μίλαν που κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα μέσα στην έδρα της.

Στο 6' και στο 10' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ των Μποναβεντούρα και Ντενις, αλλά στο 28΄ο Ελ Σααραουί ξεμαρκαρίστηκε όμορφα και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν.

Στο 52' το σουτ του Πατσίνι έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 57' η Αταλάντα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπρίβιο και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Φέρι (24' Ραϊμόντι), Στεντάρντο, Κανίνι, Μπρόιβιο, Τσικαρίνι (78' Μπουντάν), Καρμόνα, Μπιοντίνι, Μποναβεντούρα, Πάρα, Ντένις (60' Mατέου).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεσές, Σαπάτα, Κονστάντ, Μοντολίβο, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Νιάνγκ (89' Τραορέ), Ελ Σααραουί (85' Ρομπίνιο), Πατσίνι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ: 1-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Ευρώπη βλέπει ξανά η Ουντνέζε που επικράτησε της Σιένα με 1-0.

Στο 7ο λεπτό ο Πέγκολο απέκρουσε σουτ του Λατσάρι, όπως έκανε και ο Παντέλι στο 26' σε προσπάθεια του Ροζίνα. Στο 33' ο Ντι Νατάλε αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 37' ο Μουριέλ έκανε το 1-0 από κοντά μετά από όμορφη αντεπίθεση της Ουντινέζε.

Στο 47' ο Ροζίνα αστόχησε μέσα από την περιοχή, αλλά στη συνέχεια οι «ζέβρες» έμειναν πίσω και κράτησαν τη μεγάλη νίκη.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Ερτό, Ντομίτσι, Ντανίλο, Λατσάρι, Άλαν, Μπάστα, Πίντζι, Πασκουάλε, Ντι Νατάλε (88' Ρανέγκιε), Μουριέλ (71' Περέιρα), Κόντα.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Κοντίνι, Νέτο, Φελίπε, Βεργκάσολα, Ντέλα Ρόκα, Άνχελο, Ρούμπιν, Ροζίνα (66' Σέστου), Ρετζινάλντο (72' Παολούτσι), Μπγοκντάνι (57' Εμεργκάρα)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΠΕΣΚΑΡΑ: 6-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαμπντόρια που διέσυρε με 6-0 την Πεσκάρα και ξέφυγε από της ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 3ο λεπτό το σουτ του Ικάρντι πέρασε άουτ, ενώ στο 8' άστοχος ήταν και ο Έντερ. Στο 21' ξανά ο Έντερ δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει, ενώ ο Πέριν είπε όχι σε σουτ του Ντε Σιλβέστρι στο 26'. Τελικά η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με πέναλτι του Έντερ, ενώ στη συνέχεια πίεσε κι άλλο με αποτέλεσμα να πετύχει και 2ο γκολ στο 42' με όμορφο διαγώνιο σουτ του Ικάρντι.

Στο 46ο λεπτό ο Έντερ αστόχησε από καλή θέση, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ομπιάνγκ από κοντά έκανε το 3-0. Στο 53' η κεφαλιά του Γκασταλντέλο έφυγε λίγο άουτ, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ομπιάνγκ έβγαλε για τν Ικάρντι που έκανε σε κενή εστία το 4-0. η Σαμπ συνέχισε να πιέζει και πέτυχε και 5ο γκολ στο 59', με τον Ικάρντι να νικά τον Πέριν για 3η φορά, από κοντά. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ικάνρτι με το 4ο προσωπικό τυ γκολ στο 71'. Ο Σοριάνο έκλεψε στ κέντρο, του έδωσε την μπάλα και εκείνος απέναντι στον Πέριν, τον πλάσαρε ιδανικά.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Κόστα, Πόλι (68' Μουνάρι), Ομπιάνγκ, Ντε Σιλβέστρι, Κρστίσιτς, Εστιγκαρίμπια, Έντερ (59' Σοριάνο), Ικάρντι (74' Λόπες)

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Μποκέτι, Καπουάνο, Τερλίτσι Μπαλτζάνο, Ντ'Αγκοστίνο, Μπλάζι (83' Νίλσεν), Κασκιόνε, Μπιάρνασον, Καράλιο (63' Ρίτσο), Τσέλικ (52' Βούκουσιτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΡΟΜΑ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Νταλ' Άρα

Εκπληκτικό ματς στο Νταλ' Άρα όπου Μπολόνια και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Το μας είχε έντονο το ελληνικό στοιχείο καθώς ο Τοροσίδης έκανε το ντεμπούτο του, ο Ταχτσίδης σκόραρε και ο Κονέ ξεκίνησα βασικός. Στα πρώτα 26 λεπτά του αγώνα, το σκορ ήταν ήδη 2-2! Η Ρόμα προηγήθηκε 0-1 στο 9' με τον Φλορέντσι, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 17' με τον Τζιλαρντίνο. Ενα λεπτό αργότερα (18') ο Οσβάλντο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους πρωτευουσιάνους, αλλά πάλι η χαρά τους διήρκησε 8 λεπτά. Στο 26' ο Γκαμπιαντίνι ισοφάρισε σε 2-2, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Η Μπολόνια του Παναγιώτη Κονέ (αγωνίστηκε για 86 λεπτά), μπήκε δυνατά στην επανάληψη και ευτύχισε να κάνει το 3-2 στο 54' με τον Πασκουάτο. Στο 74' ο Ζέμαν έβαλε στο παιχνίδι τον Βασίλη Τοροσίδη και μόλις ολοκληρώθηκε η αλλαγή, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ισοφάρισε σε 3-3 για λογαριασμό της Ρόμα. Η Μπολόνια πίεσε στα τελευταία λεπτά και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει το ματς.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Μάρκο Μότα, Σόρενσεν, Άντονσον, Μορλέο, Ντιέγκο Πέρες, Ταϊντέρ (64' Κριν), Παναγιώτης Κονέ (86' Αμπέρο), Ντιαμάντι, Γκαμπιαντίνι (49' Πασκουάτο), Τζιλαρντίνο.

ΡΟΜΑ: Γκοϊκοετσέα, Πίρις (73' Τοροσίδης), Μπουρντίσο, Καστάν, Μπαλτζαρέτι (57' Ντοντό), Ταχτσίδης, Μπράντλεϊ, Φλορέντζι (58' Μαρκίνιο), Πιάνιτς, Τότι, Οσβάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα