ΤΟΥΡΚΙΑ | Με σούπερ Μπογκντάνοβιτς η Φενέρ, η Μπάνβιτ "πάτησε" την Εφές

Η Φενερμπαχτσέ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ερντεμίρ, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 82-77 για την 16η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος έχοντας για κορυφαίο τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάνβιτ πήρε σπουδαία νίκη επί της Εφές με 82-76 και την έριξε στην 5η θέση της βαθμολογίας.


Ο Μπογκντάνοβιτς σημείωσε 26 πόντους και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της ομάδας του Σιμόνε Πιανιτζιάνι που την Πέμπτη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό

στο ΣΕΦ. Ο Μάικ Μπατίστ συνέβαλλε στη νίκη της Φενέρ με 4 πόντους ενώ θετική ήταν η παρουσία του Ρομέιν Σάτο (10π., 6ριμπ.). Από την πελυρά των φιλοξενούμενων διακρίθηκε ο Γιούρε Μπάλαζιτς που τέλειωσε τον αγώνα έχοντας στην συγκομιδή του 24 πόντους και 5 "σκουπίδια".

Η Μπάνβιτ με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν καλύτερη σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης από την Εφές. Πρώτος σκόρερ της Μπάνβιτ ήταν ο Σάμι Μεχία με 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Βλάντιμιρ Στίματς με 15 πόντους. Για την Εφές ξεχώρισαν ο Τζόρνταν Φάρμαρ και ο Σεμίχ Ερντέν με 14 πόντους έκαστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα