«Ελάχιστες πιθανότητες για Λέτο»

11:52 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει διοίκηση, χρήματα αλλά και προοπτική για το μέλλον οι πιθανότητες παραμονής του Σεμπάστιαν Λέτο είναι ελάχιστες όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερνάντο Κοσεντίνο στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ"
- Για τις πιθανότητες παραμονή του Λέτο: "Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες παραμονής του Λέτο είναι ελάχιστες. Θα περιμένουμε μέχρι τον Μάιο να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Στην παρούσα

φάση δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχει προοπτική για το μέλλον. Η ομάδα κινδυνεύει πλέον με ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Είναι πολύ δυσάρεστο. Η σεζόν ξεκίνησε και εξελίχθηκε διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό".
- Για τον πιθανότερο προορισμό του Λέτο: "Υπάρχουν έξι ή επτά ομάδες που προσπαθούν να διαπραγματευτούν για την απόκτηση του. Οι περισσότερες εξ αυτών είναι ιταλικές. Το ιταλικό ποδόσφαιρο ταιριάζει περισσότερο στον Λέτο".
- Για το πότε θα μιλήσει με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό: "Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω στην Ιταλία για μερικές μέρες. Με περιμένει ο Λέτο. Υπάρχει μια πιθανότητα να επισκεφτούμε την Ελλάδα. Θα δούμε. Δεν το έχουμε αποφασίσει".
- Για την πορεία αποθεραπείας του Λέτο: "Κάθε μέρα που περνάει αισθάνεται καλύτερα. Με διαβεβαίωσαν πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα ασκήσεων και προσπαθεί να εφαρμόζει κατά γράμμα όσα του ζητούν οι γιατροί. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχίσει να κάνει υπομονή. Είναι θέμα χρόνου να αποκαταστήσει την ζημιά και να επιστρέψει δυνατός. Πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες του".

Keywords
Τυχαία Θέματα