Στην λίστα της Αγγλίας Ρέντναπ, Χόγκτσον

10:47 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το ζήτημα του ομοσπονδιακού προπονητή ενόψει και του EURO 2012 εξακολουθεί να απασχολεί την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας η οποία έχει καταλήξει, σύμφωνα με την "Daily Mail" σε δυο προπονητές, τον Χάρι Ρέντναπ της Τότεναμ και τον Ρόι Χόγκτσον της Γουέστ Μπρομ.
Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στον Χάρι Ρέντναπ καθώς έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με την δουλειά που έχει κάνει στην Τότεναμ. Μάλιστα

ενημέρωσαν, μέσω επιστολής, την αγγλική ομάδα πως θα συνομιλήσουν με τον Άγγλο τεχνικό στο περιθώριο του ημιτελικού με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση για τον πάγκο της εθνικής ομάδας με τον Ρόι Χόγκτσον της Γουέστ Μπρομ να είναι η επόμενη επιλογή. Μάλιστα και ο ίδιος ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει δηλώσει πρόσφατα πως θα ήταν τιμή του να αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Εθνική Αγγλίας στα τελικά του EURO 2012 δεν θα πάει με ομοσπονδιακό προπονητή τον Στιούαρτ Πιρς που έχει αναλάβει μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Φάμπιο Καπέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα