Έκοψε την πίτα η ΑΕΚ με ευχές για επιτυχίες

18:34 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

Πληθώρα αθλητών, προπονητών και ατόμων της διοίκησης έδωσαν το «παρών» στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας στίβου της ΑΕΚ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, στη Νέα Φιλαδέλφεια και το κλίμα ήταν αρκετά καλό σε όλη την διάρκεια με τους «κιτρινόμαυρους» να εύχονται αυτή τη χρονιά να είναι αρκετά επιτυχημένη και εποικοδομητική για το τμήμα. Για τους μικρούς αθλητές υπήρχαν τρία φλουριά τα οποία κέρδισαν οι Κατερίνα,

Μαρία και Λυδία, ενώ στους υπόλοιπους αθλητές τυχερή ήταν η Ελένη Τζήκα.
Πέρα από τον έφορο, Δημήτρη Σταματιάδη, τον Κώστα Σταματιάδη και την μεγάλη δόξα, τον Ανδρέα Σταματιάδη το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γενικός Αρχηγός της «Μάνας», Σπύρος Παπαϊωάννου, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες, αλλά και καλύτερες μέρες στα οικονομικά του τμήματος από τη νέα σεζόν. Όπως και ο Γιώργος Παπαβασιλείου που πάντα βρίσκεται δίπλα στην Ένωση, αλλά και όλοι οι προπονητές. Πρόκειται για τους Θέμη Μαστέλλο, Βάσω Παναγιωτοπούλου, Αλίκη Λάμαρη και Τάκη Οικονόμου.
Αρκετοί αθλητές επίσης βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου να δείχνει ασταμάτητος και να σκέφτεται πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται (!), ενώ Κίτσου, Αναγνωστοπούλου,Παύλου, Γεωργίου, Παπασπύρου, Καραβίδας και Καψής ήταν μερικοί από όλους αυτούς που τόνισαν πως χρειάζεται υγεία και σκληρή δουλειά για να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή.

Από πλευράς Ένωσης απηύθυναν θερμές ευχαριστίες στο μαγαζί, «Θείος Φάνης», που προσέφερε τις Βασιλόπιτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι τυχεροί πήραν δώρα από την μπουτίκ της ΑΕΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα