Προβλημάτισαν Ακτή και Κολομβία, άνεμος η Ιαπωνία (VIDEO)

14:33 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΦΙΛΙΚΑ- ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: 2-2
Γήπεδο: Ρουά Μποντουέν

Μέτρια εμφάνιση και ισοπαλία 2-2 για την Ακτή επί του Βελγίου που είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0.

Το Βέλγιο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Φελαϊνί στο 18ο λεπτό, ενώ στο 51' ο Ναϊνγκολάν έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και κατά λάθος ο Σαγιουμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Οι Ιβοριανοί μείωσαν

με κοντινό πλασέ του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 74ο λεπτό και στις καθυστερήσεις ο Γκραντέλ έκανε το 2-2.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Κομπανί, Φαν Μπούιτεν (46' Λόμπερτς), Αλντερβάιρελντ, (46' Βάντεν Μπόρε), Βερτόνχεν (82' Ποκονιόλι), Φελαϊνί (46' Ναϊνγκολάν), Βίτελ, Ντε Μπεούιν, Μιραλάς (62' Αζάρ), Μέρτενς, Μπεντεκέ (73' Λουκάκου).

ΑΚΤΗ: Σαγιουμπά, Μποκά (46' Ντζακπά), Κ.Τουρέ, Οριέ, ΖΟοκορά, Γ,Τουρέ (83' Μπόνι), Τιοτέ, Ντιέ, Καλού, Σιό (46' Ντρογκμπά), Ζερβίνιο (64' Γκραντέλ)

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατ

Με πολλές απουσίες η αντίπαλός ματς στο Μουντιάλ, Κολομβία, προβλημάτισε έντονα και κόλλησε στο 1-1 με την Τυνησία.

Η Κολομβία πίεσε από την αρχή την Τυνησία, που έμεινε πίσω και στο 18ο λεπτό η αντίπαλος μας στον όμιλο του Μουντιάλ, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιμπαρμπό και ο Τζέιμς Ροντρίγκες από τα 11 μέτρα, έκανε το 1-0. Στο 20ο λεπτό ο Πέκερμαν είδε τον Ιμπαρμπό να αποχωρεί τραυματίας και στο 23' ο Οσπίνα απέκρουσε σουτ του Αλαγκουί. Η Τυνησία ανέβηκε σιγά σιγά και στο 36ο λεπτό μετά από γέμισμα και τραγικό λάθος του Οσπίνα, ο Καζρι από πλάγια θέση έκανε το 1-1.

Στο 69ο λεπτό ο Μπεν Μουσταφά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Κουαδράδο, ενώ στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Περέα και η Κολομβία δεν μπόρεσε να πιέσει.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα (46' Μοντραγκόν), Γέπες (46' Αγουιλάρ), Περέα, Αρμέρο (66' Άλβαρες), Αρίας, Βαλέντσια, Ραμίρες, Ροντρίγκες, Κουαδράδο (74' Τόρες), Ιμπαρμπό (20' Ράμος), Μπακά (46' Τεόφιλους).

ΤΥΝΗΣΙΑ: Μπεν Μουσταφά, Μικάρι, Μπεν Γιουσέφ, Τζεμάλ (89' Μααλούλ), Γιακούμπι, Ραγκουέντ, Καζρί (46' Φ.Μπεν Γιουσέφ), Νταουαντί, (76' Γιάχια) Σασί, Τζεμάα (46' Κελιφά), Ματλουϊθί

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: 4-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο Τόκιο

Επίδειξη δύναμης επί της Νέας Ζηλανδίας έκανε η Ιαπωνία, καθώς την κέρδισε με 4-2 σε φιλικό ματς. Οι προσεχείς μας αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κέρδιζαν μόλις στ 18ο λεπτό με 4-0 αλλά στη συνέχεια ο Αλμπέρτο Τζακερόνι προχώρησε σε δοκιμές σχημάτων και πρόσωπων κι επέτρεψε στους Νεοζηλανδούς να μειώσουν.

Η Ιαπωνία μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και στο 4ο μόλις λεπτό, μετά από βαθειά μπαλιά, ο Οκαζάκι πάνω στο πέσιμο τσίμπησε την μπάλα κι έκανε το 1-0. Η πίεση της Ιαπωνίας συνεχίστηκε και στο 8' ο Καγκάβα με πέναλτι έγραψε το 2-0. Η Νέα Ζηλανδία δεν υπήρχε στο ματς και στο 11ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Χόντα, ο Μορισίγκιε βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι κι έκανε το 3-0, ενώ στο 17' μετά από καταπληκτική ασίστ με τακουνάκι του Χόντα, ο Οκαζάκι με κοντινό πλασέ έγραψε το 4-0. Η Νέα Ζηλανδία ανέβασε λίγο στροφές και στο 40' ο Γουντ έκανε από αριστερά την κίνηση και με τρομερό πλασέ από πολύ πλάγια, μείωσε σε 4-1.

Στην επανάληψη ο Τζακερόνι προχώρησε σε πολλές αλλαγές προσώπων και σχημάτων κι έτσι στο 80ο λεπτό ο Γουντ, με όμορφο μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το τελικό 4-2.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καβασίμα, Μορισίγκιε, Γιοσίντα, Χ.Σακάι (46' Γκ.Σακάι), Ναγκατόμο, Αογιάμα (46' Εντό), Οκαζάκι (46' Κιγιοτάκε), Γιαμαγκούτσι (46' Χοσογκάι), Χόντα, Καγκάβα (79' Σάιτο), Οζάκο (81' Τογιόντα)

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μος, Ντουράντε, Μπόξαλ, Ρου (69' Χόβιεσον), Τουϊλόμα (58' Σίγκμουντ) ΜακΚίνσλεϊ (58' Τζέιμς), Τόμας (82' Φάλον), Πέιν, Μπαρμπαρούσης (69' Μπρόκι), Γουντ, Μπόιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα