Επιβλητική νίκη για τους νταμπλούχους

14:09 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

Σε περίπατο εξελίχθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ νίκησε με άνεση και χωρίς κόπο τον ΠΑΟΚ με 34-20 στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα σε όλη την διάρκεια του ματς.

Το ματς

Με ένταση και εκνευρισμό ξεκίνησε το ματς στην Κυψέλη. Ο ΠΑΟΚ προκαλούσε σε κάθε ευκαιρία και πέρα από την παγίδα, στην οποία έπεσε

ο Ζούγιοβιτς, που δέχτηκε μάλιστα και κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης δεν υπήρξε άλλη.. απάντηση από την ΑΕΚ, η οποία σταδιακά κατάφερε να βρει τον ρυθμό της και να ανεβάσει την απόδοσή της. Έτσι, κατάφερε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας (11-7), η οποία σταδιακά αυξανόταν (13-8) και με βοηθό την καλή άμυνα, αλλά και τις καλές επιθετικές πρωτοβουλίες η Ένωση πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 15-10.
Στην επανάληψη οι εξαιρετική ρυθμοί από πλευράς Ένωσης διατηρήθηκαν. Η άμυνα έμεινε σε υψηλά επίπεδα και οι επιθετικές ενέργειες το ίδιο, απέναντι σ' έναν ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να αντιδράσει (30-18) απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει κυρίαρχος στο Ελληνικό χάντμπολ. Τα λεπτά περνούσαν και η επίδοση των νταμπλούχων ανέβαινε περισσότερο με αποτέλεσμα να δείχνουν ασταμάτητοι και να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη, παραμένοντας μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα