Έκαναν κατάληψη στα γραφεία της Ανόρθωσης

14:09 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τα γραφεία της Ανόρθωσης τελούν από σήμερα υπό κατάληψη από τους οργανωμένους φιλάθλους της κυπριακής ομάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζεται πως η κατάληψη θα διαρκέσει μέχρι την αποχώρηση της διοίκησης του Σάββα Κάκου.
Οι οργανωμένοι είναι εξοργισμένοι με την διοίκηση για τον πρόωρο αποκλεισμό της Ανόρθωσης από το Europa League μετά το 4-0 από την σουηδική Γκέφλε.
Στην ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναφέρει: «Τα γραφεία του συλλόγου

τελούν υπό κατάληψη από σήμερα, 29 Ιουλίου 2013, μέχρι την οριστική ελευθερία του φοίνικα».
Επίσης σημειώνεται το εξής: «Καλούμε όσους πραγματικά αγαπούν αυτό το σωματείο να συνταθούν στην προσπάθεια μας. Η διοίκηση Κάκου πρέπει να φύγει χθες. Οι όποιες μεσοβέζικες λύσεις δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Δεν πρόκειται να δεχθούμε άλλες «γλάστρες» στο Δ.Σ. του συλλόγου, ούτε οποιονδήποτε από όσους είχαν εμπλακεί ενεργά στα νοεμβριανά του 2008. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. έχει έλθει σε επαφή με επιφανείς Ανορθωσιάτες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν το σωματείο, έστω και σε αυτή την κατάσταση. Αρκεί ο κ. Κάκος να κάνει αυτό που ζητήσαμε στην προηγούμενη ανακοίνωση μας. Η Ανόρθωσις αξίζει και μπορεί καλύτερα. Εξυγίανση και κάθαρση τώρα».
Ο Σάββας Κάκος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sentragoal.com.cy, επιμένει στην απόφασή του για παραίτηση από την προεδρία, την οποία βάσει καταστατικού είτε θα αναλάβει ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρίστος Γεράνης ή ένας εκ των αντιπροέδρων (Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός, Παύλος Ιωάννου, Ανδρέας Πουλλαΐδης) είτε θα οριστεί έκτακτη γενική συνέλευση σε δεκαπέντε μέρες.
Μέχρι χθες το βράδυ, κανείς δεν είχε εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει τα ηνία του σωματείου.
Κάποια άτομα φέρονται να μελετούν το ενδεχόμενο να ενδιαφερθούν, ένας εκ των οποίων ο Ανδρέας Παντελή, όμως κανείς τους δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να σηκώσει μονάχος του το βαρύ φορτίο που λέγεται χρέος και μισθολόγιο, σε περίοδο έλλειψης εισοδημάτων.
Οι συζητήσεις μεταξύ νυν παραγόντων και επώνυμων μελών της «Κυρίας» είναι συνεχόμενες τα τελευταία 24ωρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα