Ρέινα: Φεύγω πικραμένος από την Λίβερπουλ

13:39 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Πέπε Ρέινα θα αγωνιστεί στην Νάπολι με την μορφή δανεισμού με τον Ισπανό τερματοφύλακα να μην κρύβει την πικρία του για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση η Λίβερπουλ.

Σε δηλώσεις του ο Πέπε Ρέινα τόνισε: "Αισθάνομαι πικραμένος με τον τρόπο που φεύγω. Είναι φυσικό να είμαι απογοητευμένος από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ αποφάσισε να με παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού στην Νάπολι χωρίς να μου το πει πρώτα. Θεωρώ ότι έπρεπε να μου συμπεριφερθούν καλύτερα, αν και γνωρίζω πως έπρεπε

να παρθούν δύσκολες αποφάσεις.
Πολλά έχουν ειπωθεί ότι είχα ενημερώσει την ομάδα για την επιθυμία μου να μεταγραφώ στην Μπαρτσελόνα. Αλλά την ίδια στιγμή είχα συζητήσει και για την ανανέωση του συμβολαίου μου εδώ, σε περίπτωση που δεν ερχόταν κάποια πρόταση. Από την στιγμή που η πρόταση δεν ήρθε ήμουν διατεθειμένος να μείνω στην Λίβερπουλ και να παλέψω για την θέση μου εδώ. Παραξενεύτηκα όμως από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ αποφάσισε να με στείλει δανεικό στην Νάπολι".
Για την μετακίνηση του στην Νάπολι, ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε: "Τώρα ανυπομονώ να δουλέψω και πάλι με τον Ράφα Μπενίτεθ, έναν τεχνικό που θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος από όσους έχω συνεργαστεί και είμαι τυχερός που πηγαίνω από έναν μεγάλο σε έναν εξίσου σημαντικό σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα