Άρχισαν τα «γαλλικά» Κάρολ και Μανωλάς

08:42 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται ήδη μακριά από τον άμεσο διώκτη του Παναθηναϊκό στην κούρσα του πρωταθλήματος αλλά τα αποδυτήρια μυρίζουν... μπαρούτι και έτσι μετά το επεισόδιο μεταξύ Ντιόγκο και Πάντελιτς ήρθε ακόμα ένα αυτή την φορά μεταξύ του Ρόι Κάρολ και του Κώστα Μανωλά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport", ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έχει πολλά παράπονα από την συνεργασία του με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό και για αυτό, στην χθεσινή προπόνηση, θέλησε να του δώσει μερικές

συμβουλές για το πώς θα πρέπει να κινείται στις περιπτώσεις του τεχνικού οφσάιντ καθώς πολλές φορές ο Μανωλάς ξεχνιέται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Ολυμπιακού.
Ωστόσο ο Μανωλάς, όχι μόνο δεν άκουσε τις παρατηρήσεις του πιο έμπειρου συμπαίκτη του, αλλά αντέδρασε έντονα κάνοντας νευρικές κινήσεις με τα χέρια. Ο Κάρολ εξοργίστηκε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του νεαρού κεντρικού αμυντικού με τους δυο ποδοσφαιριστές να ανταλλάσουν "γαλλικά" και να επικρατήσει ένταση αλλά οι συμπαίκτες τους βρίσκονταν ήδη σε ετοιμότητα και ηρέμησαν τα πνεύματα πριν το επεισόδιο πάρει διαστάσεις.
Πάντως ο Μανωλάς, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό, είναι η δεύτερη φορά που πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο με συμπαίκτη του με την πρώτη φορά να ανταλλάσει "γαλλικά" με τον Πάντελιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα