Κλόζε όπως... Ντέμης (VIDEO)

08:32 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα Ιταλίας μεταξύ της Νάπολι και της Λάτσιο, στο τέταρτο λεπτό ο Μίροσλαβ Κλόζε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας το χέρι αλλά, προς τιμήν του, ο επιθετικός της Λάτσιο ζήτησε να μην μετρήσει το γκολ παραδεχόμενος την παράβαση του.
Βλέποντας την φάση στο μυαλό όλων ήρθε μια αντίστοιχη κίνηση fair play που είχε κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

κόντρα στον Ιωνικό. Ο επιθετικός της Ένωσης έστειλε με το αριστερό του χέρι την μπάλα στα δίχτυα στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μίλεν Πέτκοφ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς του Ιωνικού και ο Νικολαϊδης χρησιμοποιώντας το χέρι του νίκησε τον Στρακόσια. Οι παίκτες του Ιωνικού έτρεξαν αμέσως για διαμαρτυρίες στον διαιτητή, Γιώργο Δούρο.
Και σε εκείνο το ματς κατακυρώθηκε αρχικά το γκολ υπέρ της ΑΕΚ, αλλά οι έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ολεγκ Μπλαχίν καθώς και η παραδοχή του ίδιου του Ντέμη, είχαν σαν αποτέλεσμα ο Δούρος να συμβουλευτεί τον πρώτο βοηθό του και τελικά να ακυρώσει το γκολ.

Το τελικό σκορ και σε εκείνη την αναμέτρηση ήταν 3-0, με την διαφορά ότι η ΑΕΚ είχε κερδίσει τελικά το ματς, σε αντίθεση με τον Κλόζε που βρήκε απέναντί του τον Καβάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα