«Είπε αντίο ο Ντι Μαρία»

14:36 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

Από τα πλέον αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι σύντομα ο Άνχελ Ντι Μαρία θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με πιθανότερο προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την είδηση αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που απουσίαζε ο Αργεντινός εξτρέμ από τη σημερινή (24/8) προπόνηση: «Ο Ντι Μαρία ήρθε, αλλά δεν ακολούθησε την προετοιμασία. Δεν είναι ακόμα επίσημο, αλλά είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ήρθε για να μας αποχαιρετήσει», τόνισε αρχικά ο κόουτς των «μερένχες» και πρόσθεσε:

«Έκανε φανταστική δουλειά στην ομάδα μας και οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Ήταν απόφασή του να φύγει. Η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει. Είχε πάρει, όμως, την απόφασή του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία»!

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ίσως και εντός της ημέρας ο διεθνής άσος να βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ, η οποία εκτιμάται ότι θα προσφέρει 65εκατ λίρες στη Ρεάλ για να τον κάνει δικό της!

Αντίθετα, ο Αντσελότι πάτησε... φρένο στις φήμες που παρουσιάζουν (και) τον Σάμι Κεντίρα ένα βήμα από την έξοδό του από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»: «Το θέμα με τον Κεντίρα λύθηκε. Μένει. Το θέλει και ο ίδιος, αλλά και εμείς. Είναι σημαντικός για εμάς».

Πηγή : www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα