Φαν Γκάαλ: «Θα είναι θαύμα αν πάρουμε το πρωτάθλημα»

13:00 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το αριστερό τις προσπάθειές της στην Πρέμιερ Λιγκ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Σουόνσι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Ο τεχνικός της ομάδας, Λουίς Φαν Γκάαλ, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο τόνισε ότι θα είναι θαύμα η Γιουνάιτεντ να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

«Να κερδίσεις το πρωτάθλημα θα είναι ένα θαύμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό. Πάντα είναι πιθανό αλλά θα είναι δύσκολο. Η οικογένεια Γκλέιζερ το έχει καταλάβει αυτό αφού σε διαφορετική

περίπτωση δεν θα είχα δεχτεί την θέση», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός για να προσθέσει:

«Με την οικογένεια Γκλέιζερ έχουμε συζητήσει τα πάντα και γι αυτό συμφωνήσαμε για τρία χρόνια και όχι για έναν. Ήθελαν να ξέρουν ποιες θα είναι οι συνέπειες από την πρόσληψή μου και τους εξήγησα. Η εμπειρία μου από τις προηγούμενες ομάδες είναι ότι πάντα το ξεκίνημα είναι δύσκολο».

Ο Φαν Γκάαλ τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει υπομονή και να μην κριθεί άμεσα. «Ένας προπονητής θα πρέπει να κρίνεται την δεύτερη σεζόν. Το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα είναι ότι δνε υπάρχει ισορροπία στο έμψυχο δυναμικό. Υπάρχουν σέντερ φορ και έξι μεσοεπιθετικοί, ενώ δεν έχουμε αρκετούς αμυντικούς».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα