«Είμαι στεναχωρημένος, η διοίκηση ξέρει γιατί» (VIDEO)

10:32 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

"Φωτιές" άναψε στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν, σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ζήτησε να φύγει από την πρωταθλήτρια Ισπανίας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να υπογραμμίζει πως στην διοίκηση ξέρουν τον λόγο για τον οποίο είναι στεναχωρημένος.
Η κακή διάθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εμφανής και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Γρανάδα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" καθώς δεν πανηγύρισε κανένα από τα δυο γκολ που πέτυχε στο 3-0.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του

αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Είμαι στεναχωρημένος και οι άνθρωποι της διοίκησης ξέρουν τον λόγο για τον οποίο δεν πανηγύρισα τα γκολ. Το θέμα είναι καθαρά επαγγελματικό. Δεν μπορώ να πω περισσότερα". Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν αυτό είναι κάτι προσωρινό, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός απάντησε: "Θα δούμε".
Όσο για το γεγονός πως με τα 2 γκολ που πέτυχε ξεπέρασε τα 150 με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτές τις επιδόσεις, αλλά είναι πιο σημαντικές για την ομάδα. Κάναμε μια νίκη και αρχίσαμε σήμερα το πρωτάθλημα".
Πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Πορτογαλίας που θα δώσει δυο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Λουξεμβούργο στις 7/9 και Αζερμπαϊτζάν στις 11/9. Όπως δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός: "Είμαι καλά, αλλά θα πάω στην Πορτογαλία για να δω αν μπορώ να συνέλθω σε λίγες μέρες. Γιατί θέλω να παίξω στα δυο αυτά παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά για την Εθνική".

Keywords
Τυχαία Θέματα