Το... τρέξιμο και η αγωνιστική ανάταση της ΑΕΚ

09:46 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Εκτός από τις δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί για την ΑΕΚ, η εφημερίδα γράφει για τα εντατικά μαθήματα του Βαγγέλη Βλάχους προς τους παίκτες του για να... σηκώσουν αγωνιστικό κεφάλι. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Goal τονίζει: "Μπορεί να προκαλεί... ντροπή, όπως δήλωσε με τη λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Βλάχος, η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αλλά σίγουρα δεν προκαλεί θλίψη. Τουλάχιστον βάσει την εικόνας

και της μαχητικότητας που έδειξαν τα πιτσιρίκια του συλλόγου.

Είναι ξεκάθαρο, όσο κι αν επαναλαμβάνεται διαρκώς και κουράζει, πως η φετινή ΑΕΚ χρειάζεται χρόνο, υπομονή και στήριξη, κυρίως για να μην «καούν» και μη... λυγίσουν τα άπειρα αυτά παιδιά πριν από την ώρα τους.

Το ματς στα Πηγάδια άφησε μεν την ΑΕΚ με μηδέν βαθμούς, χωρίς σεφτέ ακόμα στα γκολ, με παράπονα από τη διαιτησία και στεναχώρια για την ατυχία, αλλά κατέδειξε πως οι «κιτρινόμαυροι» αν μη τι άλλο μπορούν να βγάλουν -και συν τω χρόνω θα αντέξουν να βγάλουν- πράγματα στο γήπεδο.

Φάνηκε αυτό από την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχθηκε, που σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κυνήγησε την ισοφάριση. Δεν είναι τυχαίο πως οι παίκτες του Βλάχου είχαν 47 κλεψίματα, τα κόρνερ ήταν 2-5 υπέρ τους και προσπαθούσαν μονίμως να πάνε πρώτοι στην μπάλα.

Η ομάδα δείχνει να τρέχει περισσότερο, να κλέβει μπαλιές, να είναι συμπαγής και δίνει ελπίδες πως όταν καταφέρουν οι παίκτες να «δέσουν» και να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια, θα καταφέρουν και τα παιχνίδια να διαχειριστούν καλύτερα και να φτάσουν στα αντίπαλα δίχτυα.

Αλλωστε, η απειρία είναι ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας, με τον Βλάχο και το επιτελείο του να παραδίδουν εντατικά μαθήματα Super League από την αρχή. Οχι μόνο με επιπλέον δουλειά σε θέματα τακτικής και τεχνικής αλλά ακόμα και στη γνώση του αντιπάλου.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα περισσότερα απ' αυτά τα παιδιά δεν ξέρουν καν τους αντιπάλους τους, δεν έχουν παρακολουθήσει παιχνίδια Super League.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως οι πιο πιτσιρικάδες στην ανάλυση της Ξάνθης παραμονή του ματς δεν γνώριζαν κατά την προβολή του βίντεο ούτε το όνομα (και δεν αναφερόμαστε στους πιτσιρικάδες της Ξάνθης αλλά σε παίκτες όπως ο Μαρσελίνιο ή ο Μαρκόφσκι) πόσω δε μάλλον τις ικανότητες των προσωπικών τους αντιπάλων, με τα... ιδιαίτερα μαθήματα Super League να εντατικοποιούνται".


SPORTDAY

Το νέο... τρέξιμο που ξεκινά σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας-«φωτιά», αφού όσο αναμένεται η απόφαση των Βιντιάδη και Χάρις για το αν θα αποκτήσουν τις μετοχές της ΠΑΕ, θα πρέπει ο σύλλογος να πορευτεί με τις δικές του δυνάμεις.

Στην ατζέντα του διευθύνοντος συμβούλου της «Ένωσης» είναι η ρύθμιση των οφειλών απέναντι στην Εφορία και το ΙΚΑ για να έχει-σε πρώτη φάση-η ΑΕΚ τον κόσμο στο πλευρό της στον αγώνα με τον Άρη την προσεχή αγωνιστική. Παράλληλα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις γ

Keywords
Τυχαία Θέματα