Κατσαβάκης: Το χόντρυνε το παιχνίδι ο Βελλίδης

09:16 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση του "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στον ΟΦΗ, ο Μάκης Κατσαβάκης άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μάρκο Βελλίδη για πειθαρχικό παράπτωμα με τον Έλληνα τεχνικό να υποστηρίζει πως ο νεαρός τερματοφύλακας αυθαδίασε στον ίδιο και σε συνεργάτη του.
Στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Άρη τόνισε: "Το χόντρυνε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που αποχώρησαν.

Δεν μπορεί να είναι αυθάδης ένας ποδοσφαιριστής στον προπονητή και τον συνεργάτη του. Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω από όλους μας. Χόντρυνε πολύ το παιχνίδι ο φίλος μας ο Βελλίδης. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση".
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, λίγο πριν η αποστολή του Άρη αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο, ο Βελλίδης είχε σοβαρό επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, Ηλία Καρακώστα. Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως προέκυπτε μέσα από την ΠΑΕ, αν το δελτίο του Γκούσεφ είχε εκδοθεί τότε αυτός θα ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας στην αποστολή με τον Βελλίδη να τίθεται εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα