«Είχαμε και τύχη»

21:43 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε πως έδωσαν το μάξιμουμ, καθώς και ότι η Βέροια είχε και την τύχη με το μέρος της.«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη.

Και με τον Άρη είπα ότι είμαστε ομάδα που προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δίνει το μάξιμουμ. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά το ματς τελείωσε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό από πλευράς μας, είχαμε και μια καλή ευκαιρία (σ.σ. κεφαλιά Καλτσά) και γενικώς δεν κινδυνεύσαμε στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο είχαμε πίεση, τα Γιάννινα δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποιες ευκαιρίες που έκαναν, ήμασταν τυχεροί σ' αυτές τις φάσεις. Περιμέναμε ότι θα βγούμε κι εμείς μπροστά, είχαμε τους παίκτες και περιμέναμε να βάλουμε το γκολ. Για να κερδίσεις εκτός έδρας με τέτοιες ομάδες σίγουρα θέλει και τύχη. Έχουμε το Σάββατο ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και θα καλέσουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Για το ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας: «Ήξερα ότι ο ΠΑΣ έχει καλή και δυνατή ομάδα, που παίζει ποδόσφαιρο. Η σκέψη μου ήταν ο μεσαίος χώρος να έχει παίκτες που θα παίξουν 90 λεπτά δυνατά. Στο κέντρο ήθελα να κάνω παιχνίδι, να αντέξουν τα παιδιά την πίεση και το τρέξιμο, γιατί περίμενα να γίνει μάχη. Γι' αυτό και έκανα και τις αλλαγές εκεί. Να μην το παίζω έξυπνος, γιατί χρειάστηκε και τύχη, αλλά θέλω οι παίκτες να δίνουν το μάξιμουμ».

Keywords
Τυχαία Θέματα