Αποχωρεί ο Λιανός από το μπάσκετ!

Όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξόργισαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό, ο οποίος εν... βρασμώ δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα πως αποχωρεί από τους «κυανέρυθρους»!

Ο κ. Λιανός δεν ήταν παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση τηλεοπτικά, ωστόσο μέσω του γραφείου τύπου δήλωσε πως «δεν θέλω να έχω άλλο σχέσεις με τον χώρο του μπάσκετ. Αποχωρώ από τον Πανιώνιο».

Από

την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, δηλώνοντας στη συνέντευξη Τύπου πως «ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ Ο Παναθηναϊκός είχε ελαφρύ προβάδισμα Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο Παναθηναϊκός πήρε δύο φορές διψήφια διαφορά, πλησιάσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Φτάσαμε μέχρι το τέλος και μένω ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας».

Ο Μαρκ Καρτερ τόνισε εκ μέρους των παικτών: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δώσαμε λέι απ στη ρακέτα μας. Παλέψαμε για να επιστρέψουμε, αλλά σε αυτή μας την προσπάθεια ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσεις τέτοια ανατροπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα