Εγκώμια Ζέμαν για Ταχτσίδη

11:53 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε Ζντένεκ Ζέμαν, από την εμφάνιση της Ρόμα και τη νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα, αναφέρθηκε επιπλέον με εγκωμιαστικά σχόλια και για την απόδοση του Ταχτσίδη.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια καλή Φιορεντίνα, που έπαιξε και μας άφησε και εμάς να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όταν

γίνεται αυτό, έχουμε πλεονέκτημα. Έχουμε συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες αλλά σε κάθε ματς φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες. Βελτιωνόμαστε συνεχώς όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Όταν δεν έχεις την μπάλα, πρέπει να την κερδίσεις. Επίσης είναι ακόμη καλύτερο όταν παίζουμε με τρεις επιθετικούς που βοηθάνε στο κέντρο. Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να παίξουμε με αυτό τον τρόπο. Και πάλι κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα καθώς το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήταν απαράδεκτο. Οι τακτικές μου χρειάζονται προσπάθεια και κίνητρο, και σε αυτόν αγώνα η ομάδα μας έδειξε ότι ήθελε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αν θέλεις να κερδίζεις πρέπει να κάνει κάτι πέρα από το συνηθισμένο», είπε αρχικά.

Στο συνέχεια αναφέρθηκε στον Ελληνα παίκτη: «Ποιος ήταν πιο αποδοτικός; Είναι δύσκολο να το εκτιμήσουμε, καθώς ο Ταχτσίδης σκόραρε και έκανε μια καλή εμφάνιση αν και έκανε κάποια λάθη στις πάσες. Ο Ντε Ρόσι πέρασε στον αγώνα όταν κερδίζαμε με 3-2 ώστε να υπερασπιστεί το υπέρ μας 3-2, αυτά εξάλλου είναι τα χαρακτηριστικά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα